Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Sommerfest for bedriften?

Finn det perfekte lokalet til sommerfesten

Planlegger du en sommerfest for bedriften, venner eller familie? Gjør sommerfesten til et av de årlige høydepunktene - noe å se frem til. Det å finne det perfekte lokalet til sommerfesten kan være utrolig gøy og utfordrende på samme tid, spesielt når utvalget er stort. Start med å søke deg frem til lokalene som tillater det antall gjester dere beregner. Send forespørsel til den eller de du foretrekker og motta tilbud tilbake - da har du enda mer å jobbe utifra.

Utnytt det beste av årstiden når du arrangerer en sommerfest - lokaler med en flott uteplass kan være en god idé, men husk også på at vi bor i et land hvor været kan by på overraskelser. Sørg derfor for at det er muligheter for å kunne trekke inn, slik at ikke hele festen belager seg på strålende sol.

Våre partnere tilbyr alt fra kule takterrasser, tradisjonelle herregårder, lokale samfunnshus, flotte restauranter, trendy utesteder, og hoteller med overnattingsmuligheter. Velg blant arrangører som bistår med alt fra lokalet, serveringen og selve gjennomføringen av sommerfesten, eller lei et lokale hvor du kan stå for alt selv. 

Våre anbefalte lokaler til sommerfest

Finn de beste lokalene til din anledning

Et utvalg av våre sommerfest