Lagre i favoritter

Villa Grande

Fra 20 til 1000 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Villa Grande

KartHuk Aveny 56, Oslo

Villa Grande selskapslokale er Oslo beste lokasjon for sommerfest, bryllup og jubileer! 

Villa Grande selskapslokale ligger rett ved Huk på Bygdøy. Lokalet består av flere rom som kan leies og en herskapelig hage som gjør Villa Grande et enestående og det aller beste selskapslokalet for sommerarrangementer! 

Selskapslokalet kan leies til bryllup, julebord, konfirmasjoner og jubileumsfest, men vi kan også holde andre typer arrangementer på dagtid. Det være seg møter, konferanser, presentasjoner og seminarer fra 10 til 200 personer. 

SELSKAP
På Villa Grande tilbyr vi en rekke rom avhengig av selskap som skal arrangeres. Under er en oversikt over hvilke rom som passer til hvilket selskap/arrangment. Vi kan tilbyr alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med våre leverandører.

Hagestuen - møter, konfirmasjoner og mindre selskap. 
Med store vinduer og mye lys, samt utgang rett direkte ut i den engelske hage gjør dette rommet populært for konfirmasjoner og møter. Lokalet egner seg for selskaper opptil 40 gjester og man kan rigge opp til mange ulike bordoppsett. 

Kafeen - konfirmasjoner og andre selskaper.
Her kan man holde middagselskaper og jubiler for opptil 90 gjester. Rommet ligger vis a vis til Hagestuen så her han man åpne dørene og gjøre det slik at man holder middagen i Kafeen og har dansegulv i Hagestuen. 

Gamle Bibliotek - møter, konfirmasjoner og mindre selskaper. 
Lokalet ligger vendt mot den engelske hagen slik at man har vakker utsikt og utgang som leder dirkete ut til hagen. Inne i lokalet er det fint å dekke til langbord og muligheter for å sette opp projektor og lerret.

Tårnværelset - møterom 
Dette lokalet ligger plassert øverst i tårnet på Villa Grande og med en spektakulær utsikt over Oslo-fjorden er dette et ettertraktet rom for styremøter og mindre kurs. Maks kapasitet er 13 gjester. Her kan det serveres kaffe og te gjennom hele dagen, frisk frukt og lunsj – samt en avsluttende middag med god drikke. 

Konferansesalen - Konferanse og teambuilding 
Konferansesalen har alt av teknisk utstyr tilgjengelig for å arrangere moderne kurs eller konferanser. Rommet tar inntil 90 personer, og man kan rigge opp til en rekke ulike bordoppsett. Konferansen kan gjerne benyttes sammen med servering i andre deler av huset. 

Villa Grande med Den Engelske Hagen - bryllup, sommerfest, kickoff, firmafester.  
Med stor herskapelig hage egner Villa Grande seg også til store selskaper! Vi har lang erfaring med en rekke ulike selskaper. Se underoverskifter for mer informasjon om det å arrangere større selskaper på Villa Grande. 

BRYLLUP
Vi arrangerer mange bryllup på Villa Grande hvert år og har svært god kompetanse på dette. Vi kan hjelpe dere med alt fra a-å og ved større bryllup kan vi også bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Videre har satt sammen en bryllupspakke som gjør det enkelt for å beregne kostnader og budsjett. 

BRYLLUPSPAKKE 

  •  3-retters middag
  •  4 -8 gl vin til maten 
  •  Bryllupspakke
  •  Kaffe og avec
  •  Fri bar 

 Pris kr. 2195,- inkl. mva, kr 1995,- inkl. mva for bryllupspakke med fri bar uten brennevin. 

Leie kommer i tillegg, kr. 15 000.

Ved ønske om telt i den engelske hage påløper det en telt leie på kr 450,- per kuvert som da inkluderer rigg av telt og bordoppdekking. 

JULEBORD
Villa Grande Selskapslokaler er velegnet til julebord både for privatpersoner og firmaer. SULT leverer alt fra 3-retter til tradisjonell julemat med vin som passer til. Våre prosjektledere bistår med planleggingen og sørger for at gjennomføring av julebordet blir etter ditt ønske. 

SOMMERFEST
Med en herskapelig og skjermet hage, egner Villa Grande seg perfekt til sommerfesten. Vi setter opp telt etter gjesteantall opptil 500 gjester. Vi er i nær tilknytting til parken på Huk så om man ønsker å gjøre mest ut av sommerfesten kan man ankomme med båt. Med så stor plass er det enkelt å stelle i stand konkurranser og underholdning utenom det vanlige. På Villa Grande vil man nyte sommerfesten i vakre omgivelser. Her er mulighetene mange og vi hjelper deg med planleggingen og utførelsen av arrangementet. 

MARKERINGER
Vi har bred erfaring med de fleste typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Det meste er mulig på Villa Grande.

KURS & KONFERANSE

Ved større konferanser på Villa Grande vil man benytte seg av konferansesalen for faglig del også vil man trekk over til kafeen ved lunsjservering. 

En typsik konferanse dag på Villa Grande:
Kl. 09:00 – 12:00 – Faglig konferanse

Kl. 12:00 - 13:00 – Lunsj 

Kl. 13:00 - 14:00 - Aktivitet 

Kl 14:00 - 16:00 - Faglig konferanse 

Vi har ulike standard konferansepakker eller vi skreddersyr en pakke som passer akkurat for deres behøv.

Dagsmøtepakke 1
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 1 – kr. 470,-
Lunsjbuffet: Ovnsbakt ørret, kyllingklubber, stekte krydderpølser, ovnsbakte småpoteter, frisk salat, urtedressing, aioli og godt brød

Dagsmøtepakke 2:
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 2 – kr. 595,-
Lunsjbuffet: Norsk tradisjonsrik mat, med fisk, kjøtt, skalldyr, oster, godt brød, salater og annet tilbehør.
Her bruker kokken sesongens råvarer og innhold varierer.

Videre etter konferansen kan man rigge om til middag og fest. 

Diverse Informasjon 
Åpningstider
Dørene åpner etter avtale. Etter Oslo kommunes regler vil all utendørs servering avsluttes kl 23:00 og fortsetter inne.

Festen vil da flyttes inn på Villa Grande i Kafeen og Hagestuen. 
Videre vil all servering avsluttes kl. 02.30, og gjestene må forlate lokalet innen kl. 03.00.

Kapasitet 
opptil 350 sittende på runde bord 
opptil 500 sittende på langbord 
opptil 200 med kino oppsett 
maks kapasitet er 1000 gjester 

Fint å vite 
Vi dekker med hvite duker og damaskservietter, dersom ikke annet er avtalt. Ønskes det ytterligere eller annen bordpynt så kan dette medbringes, eller leies av våre leverandører. Vi har en ubetjent garderobe for våre gjester samt bar fasiliteter. Videre kan vi formidle transport, musikkanlegg, band og DJ tilpasset ditt arrangement. 

Ekstrautstyr
Anlegg med trådløse mikrofoner kr 4000,- 
Projektor og lerret kr 1500,- 
Sceneelement kr 560,- (1x2m)

Vi ordner gjerne med omvisning av lokalet til interesserte! 

Villa Grandes historie 

Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter (HL-senteret) er et forsknings-, dokumentasjons- og formidlingssenter. Senteret rommer en permanent utstilling, et bibliotek og en kafé, og arrangerer gratis besøk for skoleklasser.

Bakgrunn:
Det historiske og moralske oppgjøret med den økonomiske likvidasjonen av jøder i Norge i forbindelse med 2. verdenskrig resulterte i at et enstemmig Storting besluttet å returnere 450 millioner kroner til den jødiske minoriteten. Bakgrunnen var de funn som ble dokumentert og offentliggjort i mindretallets rapport i NOU 1997:22 om «Inndragning av jødisk eiendom i Norge under den 2. verdenskrig».

Beløpet skulle tilsvare det som sto på en separat konto kalt «Den jødiske fellesmasse» i Norges Bank 7. mai 1945, omregnet til dagens kroneverdi. Denne summen utgjorde en rest av det som var igjen etter likvidasjonen av jødiske eiendommer og verdier under krigen: 200 millioner kroner ble avsatt til en standardisert erkjentlighetssum på 200.000 kroner til hver person som hadde blitt utsatt for antijødiske tiltak. 250 millioner kroner ble avsatt til et kollektivt oppgjør knyttet til likvidasjonen av trossamfunnenes institusjoner og den økonomiske likvidasjon av de 230 familiene som ble totalt utslettet. Dette beløpet ble fordelt på tre områder: 150 millioner kroner ble avsatt til de mosaiske trossamfunn for å sikre jødisk kultur og fremtid i Norge, på initiativ fra de mosaiske trossamfunn gikk 60 millioner kroner til opprettelsen av et fond til støtte utenfor Norges grenser til å minnes og å utvikle den tradisjon og kultur som nazistene ønsket å utrydde, og 40 millioner kroner ble øremerket opprettelse og drift av et kompetansesenter for studier av Holocaust og livssynsminoriteters stilling i Norge, jfr. St. prp. nr. 82, 1997-98.

Stortinget ba Kirke-, utdannings- og forskningsdepartementet om å opprette et politisk og ideologisk nøytralt kompetansesenter for de livssynsminoriteter som finnes i Norge i dag. Universitetet i Oslo fikk på denne bakgrunn i oppdrag å opprette Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter (HL-senteret). Senteret ble opprettet i 2001 som en stiftelse med et eget styre og med full akademisk frihet. HL-senteret har i dag en samarbeidsavtale med Universitetet i Oslo.

Stortinget la ambisiøse mål til grunn for virksomheten. HL-senteret skulle være et forsknings-, dokumentasjons- og formidlingssenter som skulle bygge sin aktivitet på studier av Holocaust, andre folkemord, rasisme, antisemittisme og massive brudd på menneskerettighetene på den ene siden og religiøse minoriteters vilkår i moderne samfunn på den andre. Innenfor det vide spekteret av Holocaust-sentre som finnes i verden, er HL-senteret ett av de som har fått det bredeste mandat: å utvikle og drive en stor permanent utstilling, å drive omfattende forskning, og å bygge opp dokumentasjons- og undervisningsavdelinger.

Om SULT-gruppen
SULT er en hovedaktør for selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn for både firma og privatpersoner. Vi setter fokus på gode matopplevelser og møter hver kundes behov. Vi driver lønnsomt og utvider stadig med konsepter innenfor kafe og restaurant, samt utelivsnæringen.

En del av SULT-gruppen
SPORTEN | ROKLUBBEN | VILLA GRANDE | SJØHOLMEN | PARK 29 | HERREGÅRDSKROEN I PARKVEIEN SELSKAPSLOKALE I HVALSTRAND BAD

Kapasitet

Maks 500 sittende gjester
Maks 1000 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bar
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Prosjektor
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Uteområde
Bankterminal
Barnevogn tillatt i lokale
Heis
Mobil Bar
Parkering (gratis)
Stellerom
Tilrettelagt for rullestolbruker
Dansegulv
Bartender inkludert
Scene
Serveringspersonale inkludert
TV

Video

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel