Lagre i favoritter

Roklubben selskapslokaler

Fra 50 til 400 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Roklubben selskapslokaler

KartHuk Aveny 2 b, Oslo

Roklubben selskapslokaler ligger ved sjøen, nær museer, helt nederst i Huk Aveny på Bygdøy.

Lokalet består av en stor, vakker festsal med originale veggmalerier, stavparkett i eik og krystallkroner, samt maritim peisestue, bar og garderobe. Selskapslokalet kan leies med matservering og blir ofte brukt til bryllup, julebord, konfirmasjoner og jubileumsfest, men vi holder gjerne andre typer arrangementer på dagtid også. Dette er en god lokasjon for møter, konferanser, presentasjoner og seminarer fra 10 til 200 personer. 

SELSKAP
Roklubben selskapslokale har flere ulike pakkeløsninger for jubileer. Vi kan tilby alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med våre leverandører. 

BRYLLUP
Vi arrangerer mange bryllup på Roklubben hvert år og har svært god kompetanse på dette. Vi kan hjelpe dere med alt fra a-å og ved større bryllup kan vi også bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Vi har også ulike pakkeløsninger som gjør det enkelt å beregne kostnader og budsjett.

Vi har satt sammen en bryllupspakke som inkluderer det vi erfarer våre kunders ønsker;

BRYLLUPSPAKKE 

  •  3-retters middag
  •  4 - 8 gl vin til maten 
  •  Bryllupspakke
  •  Kaffe og avec
  •  Fri bar – 

Pris kr. 2195,- inkl. mva, kr 1995,- eks. mva for bryllupspakke med fri bar uten brennevin. Leie kommer i tillegg, kr. 15 000.

JULEBORD
Roklubben er velegnet til julebord både for privatpersoner og firmaer. SULT leverer alt fra 3-retter til tradisjonell julemat med vin som passer til. Våre prosjektledere bistår med planleggingen og sørger for at gjennomføring av julebordet blir etter ditt ønske. 

SOMMERFEST
Hos oss kan du kombinere hage og terrasse med den fantastiske festsalen og skape en helt unik ramme for sommerfesten helt nede i vannkanten på Bygdøy. 

MARKERINGER
Vi har bred erfaring med de fleste typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Det meste er mulig på Roklubben.

MINNESTUND
Vi har ved flere anledninger holdt minnestunder på Roklubben hvor vi serverer snitter og kringle for alle som er tilstede under minnestunden. 

KURS & KONFERANSE
Vi har ulike konferansepakker eller vi skreddersyr en pakke som passer akkurat for deres behøv. Standard teknisk utstyr finnes hos oss, i tillegg har vi leverandører utover dette. Vi har sjøen som nærmeste nabo så i pausene er det uendelige muligheter for å arrangere aktiviteter. Etter konferansen kan dere ta dere en tur ut før dere kommer tilbake til oss igjen for middag.

Diverse Informasjon 
Åpningstider: Dørene åpnes etter avtale. All servering avsluttes kl. 02:30 og dørene stenger kl. 03:00. Da må alle gjester forlate lokalet.

Kapasitet 
Runde bord: 165 
Langbord: 200
Maks kapasitet: 400
Terrassen: 165

Fint å vite 
Vi dekker med hvite duker og damaskservietter, dersom ikke annet er avtalt. Ønskes det ytterligere eller annen bordpynt så kan dette medbringes, eller leies av våre leverandører. Vi har en ubetjent garderobe for våre gjester samt bar fasiliteter. Videre kan vi formidle transport, musikkanlegg, band og DJ tilpasset ditt arrangement. 

Ekstrautstyr
Anlegg med trådløse mikrofoner kr. 4000,- 
Projektor og lerret kr. 1500,- 
Sceneelement kr. 560,- (1x2m)

Vi ordner gjerne med omvisning av lokalet til interesserte! 

Roklubben sin historie
Dagens klubbhus sto ferdig bygget i 1923. Huset ligger like ved bryggen til Bygdøy-fergene, hvor det er forbindelse til Rådhusplassen om sommeren.Underetasjen inneholder båthall, verksted, treningsrom med robasseng og garderober.

I første etasje finner vi peisestue med klubbens tallrike trofeer, kjøkken, styrekontor og klubbens stolthet: den store festsalen på over 120 kvadratmeter med de kjente veggdekorasjoner av Ole Lind Schistad.

Om SULT-gruppen
SULT er en hovedaktør for selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn for både firma og privatpersonen. Vi setter fokus på gode matopplevelser og møter hver kundes behov. Vi driver lønnsomt og driver nå konsepter innen kafe og restaurant næringen.

En del av SULT-gruppen 
SPORTEN | ROKLUBBEN | VILLA GRANDE | SJØHOLMEN | PARK 29 | HVALSTRAND BAD | KARL JOHANS GATE 37 | STORTINGSGATEN 4 | HERREGÅRDSKROEN

Kapasitet

Maks 300 sittende gjester
Maks 400 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Prosjektor
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Mobil Bar
Parkering (gratis)
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Dansegulv
Internett
Kjøkken
Matservering
Scene
Uteområde

Video

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel