Lagre i favoritter

Druidegaarden

Fra 20 til 150 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Druidegaarden

KartFossen 9, Moss
Facebook

I Druidegaarden, plassert rett ved fossen i Moss vil vi hjelpe dere med å få et perfekt arrangement. Våre erfarne og flinke ansatte vil hjelpe til med planlegging, gjennomføring og alt som skal til for å ta imot alt fra 20 til 150 personer.

Lokalet er ett av Østfolds mest unike og attraktive eventlokaler, som passer ypperlig til konferanser, selskaper, bryllup, teambuilding, jubileum, konfirmasjon, minnestund, kickoff eller firmafest. Lokalet kan leies som det står, eller vi vil kunne gjennomføre hele arrangementet og tilby alt av mat, drikke, underholdning og sosiale aktiviteter. Uansett vil våre dyktige prosjektledere, som har lang erfaring med alle typer events, kunne bistå dere med alt fra matbestilling til plassering av bord og stoler. 

Plassering
Lokalet er sentralt plassert i hjertet av Moss, i Druidegaarden, bare 35 minutter kjøretur sør for Oslo. For de som ønsker å benytte tog er det ikke mer enn en 10 minutters gåtur fra Moss stasjon.

Underholdning/Aktiviteter
Lokalet er stort og romslig, og har en egen sal for å spise, eget barområde, og en sal perfekt for fest, dans og underholdning. Evasion har drevet med teambuildingsaktiviteter i 15 år, og tilbyr også en rekke tilpassede aktiviteter som underholdning for deres arrangement.

Kjøkken
Vi tilbyr to godt utstyrte arretningskjøkken, med fullt servise, kjøleskap, stekeovn, stekeplate og oppvaskmaskin for storkjøkken. Kjøkkenet har moderne innredning og flere serveringsbord på hjul. Vi har kaffetraktere som raskt trakter kaffe med tilhørende termokanner, i tillegg til vannkoker.  

Teknisk utstyr
Lokalet er utstyrt med lerret med helt nye moderne laserprosjektorer, samt trådløst internett. Perfekt for presentasjoner eller bilde- og videoeksponering på lerrettet. Det trådløse nettet er 100 mbit/s, men kan enkelt oppgraderes til 1000 mbit/s hvis det er behov for dette. Lokalet har et lyd- og lyssystem som kan tilpasses forskjellige arrangement, og en erfaren lys/lydtekniker vil kunne bistå dere med hva det er behov for.

Overnattingsmulighet
I 2023 åpnet Hotel Riviera, bare 250 meter unna lokalet, perfekt for alle som skal bli over natten i Moss.

Kapasitet

Maks 150 sittende gjester
Maks 150 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Parkering (gratis)
Parkering mot betaling
Prosjektor
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel