Lagre i favoritter

Park 29

Fra 2 til 200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Park 29

KartParkveien 29, Oslo
Facebook
Instagram

Park 29 er en "fine dining" restaurant midt i sentrum av Oslo. Vårt kjøkken er inspirert av det franske med en nordisk vri og serveres med våre nøye utvalgte viner. Hos oss kan du sitte for seg selv i Chambre Separee eller booke bord i restauranten. 

Middag
Nyt en rekke fransk/spansk inspirerte retter i kanskje Oslos koseligste restaurant sammen med venner og familie! 

Firmafest  
Ta med deg sjefen og kollegaer på 3-retters middag med eller uten vinpakke. Man vi da få benytte seg av eget Chambre Séparée og kan velge mellom a la carté eller selskapsmeny. Vi ber om forhåndsbestilling av meny for store grupper for en bedre gjennomgang av middagen. 

Konfirmasjon 
Vi tar imot konfirmasjoner hos oss med matservering og kaker og kaffe. Meny avtales i forkant. Ved konfirmasjoner påfaller det en leie av lokalet mellom kr 5000 - 10 000 avhengig av størrelse på selskapet.  

Bryllupsmiddag 
Det er fint mulig å ta bryllupsmiddagen bestående av 3-retters meny og komplimenterende viner. Vi kan også leie inn DJ og lage fest i 2. etasje. 

Chambres Séparées
Badet: Opptil 6 personer
Kontoret: Opptil 10 personer
Biblioteket: Opptil 28 personer
Soverommet: Opptil 20 personer
Hovedsalen: Opptil 48 personer

Maks kapasitet
Vi kan ta imot selskaper opptil 60 gjester.

Meny
Velg mellom kamskjell, viltretter og søte desserter! Vi oppdaterer meny hver 3-4 uke som alltid blir lagt ut på vår nettside park29.no. Når det kommer til våre selskapsmenyer er de tilpasset grupper på 8 personer og oppover, og vi ber om at selskapet må enes om en felles meny – det vil si like retter til alle. Kjøkkenet tilpasser selvfølgelig rettene for allergikere og diettbehov. Vi setter pris på tilbakemelding av menyvalg senest 3 dager før selskapet skal holdes.

Uteservering
På fine sommerdager har vi kanskje Oslos fineste og florerende uteservering. Nyt en god lunsj fra vår sommermeny eller bare ta noe kaldt og godt i glasset. 

Leie utover åpningstider
Park 29 åpner dørene kl 16:00 man-fredag og kl 12:00 lørdager og kjøkkenet stenger kl 22:00. Restauranten lukker dørene opprinnelig kl 00:00, men om dere skulle ønske å være her utover det vil det påløpe en timepris på 3500,-. Vi holder åpent utenom ordinære åpningstider for større grupper etter avtale. Gi beskjed på forkant om dette skulle være ønskelig.

Overnattingsmulighet
Skal du bli over natten kan vi ordne med overnatting rett ved siden av restauranten på Camillas Hus. 

En del av SULT-gruppen 
SPORTEN | ROKLUBBEN | VILLA GRANDE | SJØHOLMEN | PARK 29 | HVALSTRAND BAD | KARL JOHANS GATE 37 | STORTINGSGATEN 4 | HERREGÅRDSKROEN

Kapasitet

Maks 84 sittende gjester
Maks 200 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Matservering
Mobil Bar
Restaurant
Uteområde
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Internett
Lerret og projektor
Parkering mot betaling
Prosjektor
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Lydanlegg
Lysanlegg
Stellerom
Bartender inkludert
Kjøkken
Tilrettelagt for rullestolbruker

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel