Lagre i favoritter

Brim Explorer

Fra 4 til 145 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Brim Explorer

KartRådhusbrygge 2, Oslo
Facebook
Instagram

Våre skip – ditt selskapslokale
Vårt helelektriske skip i Oslo er designet med våre gjester i høysetet. Skipet har panoramavinduer og to oppvarmede innendørs salonger, og setter den perfekte rammen for å samle kollegaene til en uforglemmelig feiring.

Sommerfest
Å starte eller avslutte sommerferien med et arrangement eller en fest er en gyllen mulighet for teambuilding, eller bare for å feire et vellykket år. En fest om bord vil gi kollegaene dine ny giv i en forfriskende ramme.

Julebord på havet
Nok en gang er sesongen her, tiden da alle skal samles for å se tilbake på årets innsats og milepæler i en hyggelig julebordfeiring. Vårt helelektriske skip er et stillegående og hyggelig lokale for deres julebord. Her får dere den aller beste utsikten over byen og Oslos høyhus – midt i smørøyet. Gli rundt øyene i fjorden mens dere nyter en av våre sesongtilpassede middagsmenyer. Ta en skål med kollegaene og ønsk dem en riktig god jul!

Konferanse
Når du inviterer viktige partnere, næringslivsledere eller kunder til konferanse eller seminar, setter et inspirerende lokale som legger opp til nettverksbygging og som inspirerer til nytenking, selve prikken over i-en.

Bryllup
En av livets mest spesielle dager fortjener en særegen ramme. Hva med å feire dagen i et lokale på fjorden? Uansett om det gjelder en sammenkomst før eller i etterkant av selve dagen, transport til lokalet, eller om dere ønsker å arrangere selve bryllupet om bord, står våre medarbeidere klare til å hjelpe dere med å arrangere en uforglemmelig dag som det står gnister av!

  • Du kan velge å leie hele skipet privat. Dette gir deg muligheten til å tilpasse arrangementet helt etter dine egne behov.
  • Lei et chambre séparée (salongen i andre etasje) under et av våre allerede planlagte cruise. Dette er en rimeligere løsning som likevel gir arrangementet en privat ramme.
  • Bli med om bord på vårt Middagscruise eller Brunsj & bobler, om du ikke trenger spesielle tilpasninger og ønsker å bestille med det samme.

Kapasitet

Maks 145 sittende gjester
Maks 145 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Husdyr tillatt
Internett
Matservering
Lerret og projektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Uteområde
TV
Tilrettelagt for rullestolbruker
Stoler og bord
Stellerom
Lydanlegg
Prosjektor

Video

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel