Registrering av selskapslokaler

Hvorfor annonsere på Selskapslokaler.no?

Internett er det mediet som brukes oftest når folk trenger å finne selskapslokaler. Derfor, er det naturligvis viktig å bli funnet.

Selskapslokaler.no kommer til å være en landsdekkende søkeportal målrettet mot alle som planlegger selskaper.

Brukeren kan søke etter lokaler basert på antall personer, områder, lokaletype og eventuelle egne ønsker. Søkeresultatet viser da de selskapslokalene som oppfyller kriteriene. Kunden kan så velge å sende sin forespørsel til én eller flere selskapslokaler og få tilbud.

Med en profil på Selskapslokaler.no får du målrettet markedsføring mot en 100% relevant kundegruppe. Basert på responsen vi har fått fra markedet kan vi nesten garantere at du vil oppleve flere henvendelser fra genuint interesserte gjester når du blir presentert med en bedriftsprofil.

Er du interessert i å få vite mere om Selskapslokaler.no og hvordan du kan få en profil hos oss så kan du fylle ut skjemaet under.

Det er gratis å ligge inne med stedets/lokalets navn, adresse, telefonnummer og lokaletype.
Om du ønsker en gratisregistrering så vennligst fyll ut skjemaet under, dette er kostnadsfritt. Du vil bli kontaktet av oss ang. de forskjellige mulighetene med en bedriftsprofil som inkluderer bilder, tekst, linker til hjemmeside, menyer mm., og priser på oppføringene.

Typ av lokale *

Vennligst fyll ut alle feltene før du sender inn