Om Selskapslokaler.no

Selskapslokaler.no tilbyr en stor oversikt over selskapslokaler i Norge, i alle størrelser og for enhver anledning.

Du kan enkelt søke deg frem til de stedene som kan ta imot ditt selskap ved å fylle inn opplysninger i søkeboksen. Selskapslokalene blir presentert med bilder, kart, fasiliteter, menyer, video og relevant informasjon. Lagre de aktuelle stedene i 'Dine favoritter' slik at du enkelt finner tilbake til dem. Send en uforpliktende forespørsel, til én eller flere steder samtidig, og motta tilbud. Enklere blir det ikke! 

På Selskapslokaler.no finner du også tips og informasjon om borddekking, snacks/fingermat, servering av champagne, hvordan man holder den perfekte festtalen og kleskoder for ulike anledninger. 

Registrering / annonsering

Internett er det mediet som benyttes oftest for å finne selskapslokaler. Derfor er det naturligvis viktig å være synlig for kunden. Selskapslokaler.no er godt synlig i de relevante søkemotorene og med de viktigste søkeordene. Selskapslokaler.no kommer til å være en landsdekkende søkeportal for alle som planlegger selskap, fest, bryllup, firmafest og mye mer. 

Med en profil på Selskapslokaler.no får du målrettet markedsføring til en 100% relevant kundegruppe. Basert på responsen vi har fått fra markedet, kan vi nesten garantere at du vil oppleve flere henvendelser fra genuint interesserte gjester når du vil bli presentert med en bedriftsprofil.

Er du interessert i å få vite mere om Selskapslokaler.no og hvordan du kan få en profil hos oss så kan du klikke her.