Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Nedre Løkka Cocktailbar og Selskapslokaler

Thorvald Meyers gate 89, Oslo

Opptil 320 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Nedre Løkka Cocktailbar og Selskapslokaler

Nedre Løkka Cocktailbar og Lounge strekker seg over 2 etasjer, og har en unik mulighet til å ha arrangement i 2 etasje med både egen bar og personell. Her kan vi servere alt fra enkel fingermat til full tapasmeny for opptil 100 personer.

Lokalet passer derfor perfekt for deg som skal arrangere bursdag, kick off med jobben, julebord eller andre type arrangementer. Lokalene egner seg til både private fester og firmafest, og man velger selv om man vil ha matservering eller ikke. Andre etasje kan også deles opp slik at 2 grupper samtidig kan nyte bade mat og drikke. 

Vi hjelper deg med planleggingen

På Nedre Løkka kan du booke et møterom til seminarer, kurs, foredrag eller annet faglig påfyll. Våre dyktige prosjektledere har god erfaring med alle typer arrangement, og hjelper deg med å planlegge så du får det opplegget du ønsker. Vi kan tilby ferdigpakker eller skreddersy arrangementet etter dine preferanser.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale eller for å komme på befaring. 

Cocktailbar med spennende konsept

Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge spesialiserer seg, som navnet kanskje tilsier, på gode cocktails inspirert av både Grünerløkkas historie og cocktailens hjemby New York. Vi mikser våre egne drinker basert på hvilke smaker som passer sammen.

Våre bartendere er dyktige i sitt fag, og elsker å prøve nye smakssammensetninger i drinkene de lager. Nyt en av de spesiallagde signaturdrinkene, eller be om en helt annen cocktail. Uansett er vi ganske sikre på at du vil få en herlig smaksopplevelse. 

Bestill en velkomstdrink til selskapet

Når du arrangerer bursdagsfeiring eller firmafest på Nedre Løkka, får du samtidig tilgang til baren og alle våre fantastiske drinker. Du kan for eksempel starte kvelden med en egenkomponert velkomstdrink til alle gjestene. 

Intimt lokale til julebord

Den dempede belysningen skaper en hyggelig atmosfære til julebordet. Inviter til et skikkelig vennejulebord, eller arranger julebord for bedriften på Nedre Løkka. Hva med en juleinspirert cocktail før dere setter dere til bords?

Send forespørsel

Lokalet tar maks 320 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Nedre Løkka Cocktailbar og Selskapslokaler tar kontakt med deg så snart som mulig