Lagre i favoritter

Mangelsgården

Fra 40 til 180 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Mangelsgården

KartStorgata 36H, Oslo
Facebook
Instagram

Velkommen til julebord på historiske Mangelsgården i hjertet av Oslo. Her kan dere invitere venner eller kolleger til å nyte god mat og drikke i helt unike omgivelser. Ta kontakt så hjelper vi dere med alt av planlegging, slik at dere kan nyte festen sammen med gjestene. 

Mangelsgården ble bygget i 1698 og er nå fredet, de fleste av rommene vi benytter er restaurert tilbake til året 1790-1800. Selv om det meste er annerledes i 2023, både kulturelt, tradisjonelt og visuelt, kan man allikevel kjenne et historisk sus i de godt bevarte selskapsrommene. Dette er perfekte omgivelser til selskaper som bryllup, julebord og firmafester. Vi kan arrangere for konferenser og har det meste av utstyr dere trenger. 

Vi har flere vakre rom som kan benyttes. Medbrakt mat er også mulig og drikkemeny eller bongsystem kan ordnes. Vi kan lage klassiske 3-retters menyer med vinpakker eller buffet hvis dere ønsker det.

Storstua har plass til 72 sittende gjester. Denne vakre salen har sin sjarm, det er lysekroner i taket og flott oppdekning med hvite duker, alt av servise , blomster og levende lys. 

Lillestua er rommet som ligger inntil Storstua, her er det plass til 18 gjester sittende og dette kan brukes sammen med Storstua (se bilder). Rommet står ellers tomt og kan brukes til mingling, bar eller liknende, her finnes det mange muligheter.

Vi rigger til dans og musikk etter middag om ønskelig og kan servere alkohol til klokken 03:00.

Både kjøkken, garderober og toaletter ligger i tilknytning til Storstua. For mer informasjon om hva vi kan tilby eller andre spørsmål dere måtte ha angående menyer eller fasiliteter er det bare å ta kontakt med en av oss så vil en av våre kolleger svare deg. Vi hjelper med det meste, og vi skreddersyr etter behov slik at du kan nyte festen sammen med gjestene.

Leie inkluderer oppdekning, vask og personal.

Hjertelig velkommen til Mangelsgården i Storgata 36.

Kapasitet

Maks 150 sittende gjester
Maks 180 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Parkering mot betaling
Prosjektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel