Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Månefisken AS

Sagveien 23 A, Oslo

Opptil 330 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Månefisken AS

Månefiskens lokaler ligger idyllisk til ved Akersleven. Her har vi siden 1991 drevet selskapslokaler for mange ulike arrangementer. Vi har gjennom tiden opparbeidet oss lang og god erfaring. Lokalene passer fint til ulike typer arrangementer. Firmafester, julebord, konferanser, bryllup, bursdagsmarkeringer, kick off osv.

Lokalene består av 3 ulke avdelinger.

Cafeen:

Cafeen leies ut i perioden 1.oktober til 29.april.

Lokalet egner seg for grupper på 20-60 personer. Vi kan dekke opp til 24 personer så for selskap over dette antallet anbefales minglemat.

Cafeen har bar, dansegulv, scene, lys og lydanlegg

Månehallen:

Månehallen egner seg for grupper fra 20 -70 personer med bordsetting eller for inn til 120 personer med minglemat. Lokalen har dansegulv, lydanlegg og bar.

I perioden Cafeen er for utleie kan Cafeen og Månehallen leies sammen.

Månefisken:

Månefisken egner seg for selskap fra 60 -350 personer. I Søyhallen kan det dekkes opp til 200 personer. For selskap over 200 personer anbefales minglemat.

Lokalene har stor scene, dansegulv lyd og lysanlegg

Hvem er vi?

Månefiskens hovedbeskjeftigelse er produksjon av festligheter av ulikt slag. I de litt røffe gamle lokalene har vi siden 1991 arrangert ulike begivenheter for privatpersoner og for næringslivet i Norge. Vi har solid erfaring i å gjennomføre alle typer evenement.

Vi har alltid satt oss fore å skape en spennende og annerledes ramme rundt begivenhetene og vil gjerne komme med innspill til hvordan arrangementet skal gjennomføres. Vi kan ordne med mat og drikke, teknisk assistanse og utstyr, konseptutarbeidelse og dekorasjoner, underholdningsartister og partyeffekter osv.

Månefisken egner seg også til avvikling av møter, kurs og konferanser om man har lyst til å gjennomføre dette i litt utradisjonelle og inspirerende lokaler.

Lokalene er fleksible og du som arrangør kan disponere og omdisponere etter eget behov.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 330 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Månefisken AS tar kontakt med deg så snart som mulig