Lagre i favoritter

Oslo Event Hub - byOSLO

Fra 50 til 850 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Oslo Event Hub - byOSLO

KartDronningensgate 4, Oslo
Facebook
Instagram

Oslo Event Hub er det kun fantasien som setter grenser!
Lokalet på 2000 kvm, fordelt på 3 etasjer, finner du i hjertet av Oslo sentrum – byen som har noe for alle og tilbyr uendelige muligheter. Vårt viktigste oppdrag er å skape ekstraordinære arrangementer og kvalitetsopplevelser sammen med og for kundene våre. For opplevelser er best når man deler dem med andre! 

Kapasitet: 50-600 sittende gjester (850 stående/mingel).

Selskapslokale med uendelige muligheter
Oslo Event Hub er et perfekt lokale til alle forskjellige typer selskap som bryllup, julebord, firmafest, bursdag, bankett og andre små og store selskap. Lokalet har en maks kapasitet på 850 personer og kan tilpasses etter behov. Her er det uendelige muligheter til å tilpasse opplegget akkurat slik du vil ha det. Du leier lokalene eksklusivt, og får tilgang til alle salene. Vi har alle fasiliteter, skjenkebevilling, iøynefallende lysinnstallasjoner og toppmoderne teknisk utstyr. 

Skreddersydd arrangement
En personlig planlegger hjelper deg med å koordinere hele opplegget og vil være din kontaktperson fra første kontakt til arrangementet er gjennomført. På Oslo Event Hub får du et skreddersydd opplegg helt etter dine ønsker og behov. Eventplanleggeren kjenner lokalet og hjelper deg med å finne de beste løsningene. Velg mellom ulike selskapspakker, eller få en tilpasset meny.

Julebord eller sommerfest for bedriften
Til julebordet er Oslo Event Hub et ypperlig valg. Lokalet er stort og romslig, og har både scener og dansegulv dersom man ønsker å leie underholdning. Det er også mulig å virkelig sette sitt personlieg preg på lokalet med med mulighet for profilering og bilde- og videoeksponering på de ulike skjermene/lerretene rundt omkring i lokalet.

Fagdag med påfølgende firmafest
Dette er et kombinert selskaps- og konferanselokale som med enkle grep kan gjøres om fra fagdag til fest. Arranger en heldagskonferanse og avslutt dagen med en bankett og festmiddag for dine ansatte og kolleger. Da sørger vi for omrigg og total endring av setting for kvelden. Det vil rett og slett føles som man kommer tilbake til et helt annet lokale.

Temafest
På Oslo Event Hub arrangeres det ofte selskapmed tema. Lokalet kan pyntes med effekter og lyssettingen tilpasses med ulike farger og styrke for å få en gjennomført stil. De ulike salene kan brukes til forskjellige temaer/aktiviteter og alt ligger til rette for at årets selskap og fest skal bli en suksess!

Bryllup
Lokalet er nyoppusset, helt unikt og svært fleksibelt slik at det kan benyttes akkurat slik dere selv måtte ønske. Vi sørger for en sømløs overgang fra middag til fest, og har en dedikert personlig planlegger som bistår dere med planlegging fra begynnelse til slutt. 

Kapasitet

Maks 600 sittende gjester
Maks 850 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Prosjektor
Scene
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Bartender inkludert
Serveringspersonale inkludert

Video

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel