Lagre i favoritter

Oslo Event Hub - byOSLO

Opptil 900 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Oslo Event Hub - byOSLO

KartDronningensgate 4, Oslo

Oslo Event Hub re-åpnet november 2022 og er et high-tech, innovativt og multifunksjonelt utleielokale midt i Oslo sentrum. Lokale egner seg til alt innen eventer, og rommer nesten 2000 kvm som strekker seg over tre etasjer med flere saler og rom. 

Kapasitet: 50-500 sittende gjester (900 stående/mingel).

Gangavstand til Oslo S

Oslo Event Hub ligger i Dronningens gate, et par minutters gange fra Oslo S og all kollektivtrafikk. Dette gjør det enkelt for alle gjester som kommer fra byen eller utenbysfra. Det er også flere hoteller i umiddelbar nærhet, samt offentlig parkeringshus et kvartal unna. 

Skreddersydd arrangement

En personlig planlegger hjelper deg med å koordinere hele opplegget og vil være din kontaktperson fra første kontakt til arrangementet er gjennomført. På Oslo Event Hub får du et skreddersydd opplegg helt etter dine ønsker og behov. Eventplanleggeren kjenner lokalet og hjelper deg med å finne de beste løsningene. Velg mellom ulike konferansepakker, eller få en tilpasset meny.

Selskapslokale med mange muligheter

Oslo Event Hub kan leies til bryllup, julebord, firmafest, bursdag, bankett og andre små og store selskap. Lokalet har en maks kapasitet på 900 personer og kan tilpasses etter behov.

Bryllup

Lokalene er nyoppusset i 2022. Lokalet er svært fleksibelt og kan benyttes akkurat slik dere selv måtte ønske. Vi sørger for en sømløs overgang fra middag til fest, og har en dedikert personlig planlegger som bistår med planlegging fra begynnelse til slutt. 

Julebord for bedriften

Til julebordet er Oslo Event Hub et ypperlig valg. Lokalet er stort og romslig, og har en egen sal med scene og dansegulv dersom man ønsker å leie underholdning. Det er også mulig å arrangere temafest på julebordet, med mulighet for bilde- og videoeksponering på de ulike skjermene/lerretene rundt omkring i lokalet.

Fagdag med påfølgende firmafest

Dette er et kombinert selskaps- og konferanselokale som med enkle grep kan gjøres om fra fagdag til fest. Arranger en heldagskonferanse og avslutt dagen med en bankett og festmiddag for dine gjester. Gjestene kan oppholde seg i andre deler av lokalet mens det rigges om, eller så kan man for eksempel planlegge en historisk omvisning i Kvadraturen. 

Endel av byOSLO Group

Kapasitet

Maks 500 sittende gjester
Maks 900 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Prosjektor
Scene
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel