Lagre i favoritter

S4 Roof Top

Opptil 450 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

S4 Roof Top

KartStortingsgaten 4, Oslo
Facebook
Instagram

VELKOMMEN TIL ROOFTOPEN - OSLOS MEST SPEKTAKULÆRE EVENT-LOKALE!

La deg fortrylle av panoramautsikten fra hjertet av Oslo, der du får både skyline og sjøhorisont i ett blikk! Her kan du skimte alt fra det majestetiske Stortinget til de idylliske kystlinjene, alt mens du nyter den sofistikerte atmosfæren på vår eksklusive rooftop.

ET ÅRSPERGOLA FOR ALLE ÅRSTIDER
Den nyoppførte pergolaen gir deg muligheten for å ha magiske arrangementer uansett vær. Takket være to luksuriøse loungeområder, en fullverdig bar og opptil 150 sitteplasser, leverer takterrassen en unik kombinasjon av funksjonalitet og skjønnhet.

FESTLIGHETER FOR ALLE ANLEDNINGER
Fra intime jubileer til storslåtte bryllup, vår fleksible plass er perfekt for ethvert arrangement. Vi tilbyr en rekke temaer i samarbeid med nøye utvalgte partnere, for å skape minner som varer livet ut.

JULEBORD FOR ALLE SMAKER
Vår takterrasse er også et perfekt valg for julebord. Velg mellom vårt varierte menyvalg, alt fra klassisk norsk julemat til moderne internasjonale retter, og vi vil sikre at din feiring blir en snakkis langt inn i det nye året.

DRØMMEBRYLLUP MED FØRSTEKLASSES PLANLEGGING
Vi tar bryllup på alvor. Fra menyvalg til bryllupskake, vi tilbyr full service for å gjøre din spesielle dag uforglemmelig.

ÅPNINGS- OG AVSLUTNINGSTIDER
Lokalet kan bookes etter avtale, og alle arrangementer må avsluttes innen kl. 03.30.

KONTAKT OSS FOR EN OMVISNING
Ta kontakt for en personlig omvisning og et pristilbud tilpasset dine behov.

DIVERSE INFORMASJON
Åpningstider: Dørene åpner etter avtale. Videre vil all servering avsluttes kl. 02.30, og gjestene må forlate lokalet innen kl. 03.30.
Kapasitet: opptil 150 sittende

FINT Å VITE
Vi dekker med hvite duker og damaskservietter, dersom ikke annet er avtalt. Ønskes det ytterligere eller annen bordpynt så kan dette medbringes, eller leies av våre leverandører. Vi har en ubetjent garderobe for våre gjester samt bar fasiliteter. Videre kan vi formidle transport, musikkanlegg, band og DJ tilpasset ditt arrangement.

Om Sult-gruppen
Sult-Gruppen er en hovedaktør for selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn, både for firma og privatpersoner. Vi setter fokus på gode matopplevelser og tilrettelegger og møter hver kundes egne behov. Vi drifter lønnsomt og utvider stadig med konsepter innenfor kafé, restaurant og utelivsnæring.

En del av SULT-gruppen 
SPORTEN | ROKLUBBEN | VILLA GRANDE | SJØHOLMEN | PARK 29 | HVALSTRAND BAD | KARL JOHANS GATE 37 | STORTINGSGATEN 4 | HERREGÅRDSKROEN

Kapasitet

Maks 260 sittende gjester
Maks 450 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Kjøkken
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Parkering mot betaling
Restaurant
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Uteområde
Bartender inkludert
Internett
Lerret og projektor
Prosjektor
Serveringspersonale inkludert
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel