Lagre i favoritter

Stortingsgaten 4 Roof Top

Opptil 450 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Stortingsgaten 4 Roof Top

KartStortingsgaten 4, Oslo
Facebook
Instagram

På Roof Topen i Stortingsgaten 4 finner du Oslos flotteste selskapslokaler med panoramautsikt. Her får du utsikt utover Stortinget, Karl Johans Gate, Holmenkollen, Slottet og i tillegg sjøutsikt. På Roof 
Topen har vi bygget en pergola som gjør eventlokasjonen perfekt til ditt selskap året rundt. To loungeområder utenfor pergolaen, egen bar, 150 sitteplasser under tak og alt av nødvendige fasiliteter gjør denne lokasjonen unik for sin beliggenhet. Stortingsgaten 4 Roof Top er under oppussing, og vil stå klar for selskaper i Mai 2021. Vi bygger et unikt utelivskonsept for 3 av etasjene i Stortingsgaten 4.  I tillegg til Roof Top "hagen" har vi en bar i 01.etg og en nattklubb i kjelleren. Totalkapasitet på 450 mennesker. Ta kontakt for mer informasjon.

SELSKAP
På Roof Topen i Stortingsgaten 4 kan du arrangere alle typer fester hele året. Vi kan tilbyr alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med våre leverandører. Lokasjonen er nyoppusset og har store vindusflater som gir rikelig med utsikt og lys, samt frihetsfølelse på varme sommerdager hvor man enkelt kan justere vinduene og taket av/ned. Roof Topen er frodig og tidsriktig med mye grønt inspirert av Italia og Paris med Oliventrær, lyktestolper og spesialdesignet Epoxy bord gjør loopen unik. Roof topen egner seg for selskaper opptil 150 gjester sittende og man kan rigge opp med ulike bordoppsett.

JULEBORD
Roof Topen i Stortingsgaten 4 er velegnet til julebord både for privatpersoner og firmaer. Sult-gruppen leverer alt fra 3-retter til tradisjonell julemat med vin som passer til. Våre prosjektledere bistår 
med planleggingen og sørger for at gjennomføring av julebordet blir etter ditt ønske.

MARKERINGER
Vi har bred erfaring med de fleste typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Det meste er mulig på Roof Topen.

KURS & KONFERANSE
Det er fullt mulig med kurs og konferanser.

En typsik konferansedag:
Kl. 09:00 – 12:00 – Faglig konferanse
Kl. 12:00 - 13:00 – Lunsj
Kl. 13:00 - 14:00 - Aktivitet
Kl 14:00 - 16:00 - Faglig konferanse

Vi har ulike standard konferansepakker eller vi skreddersyr en pakke som 
passer akkurat for deres behøv.

KONFERANSEPAKKE 1
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 1 – kr. 470,-. Lunsjbuffet: Ovnsbakt ørret, kyllingklubber, stekte krydderpølser, ovnsbakte småpoteter, frisk salat, urtedressing, aioli og godt brød

KONFERANSEPAKKE 2
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 2 – kr. 595,-. Lunsjbuffet: Norsk tradisjonsrik mat, med fisk, kjøtt, skalldyr, oster, godt brød, salater og annet tilbehør. Her bruker kokken sesongens råvarer og innhold varierer.

Videre etter konferansen kan man rigge om til middag og fest.

BRYLLUP
Sult-gruppen arrangerer mange bryllup hvert år og har svært god kompetanse på dette. Vi kan hjelpe dere med alt fra a-å og ved større bryllup kan vi også bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Videre har vi satt sammen en bryllupspakke som gjør det enkelt for dere å beregne kostnader og budsjett.

BRYLLUPSPAKKE
Aperitiff
3-retters middag
4 glass vin til maten
Bryllupskake
Kaffe og avec
Fri bar

kr. 2195,- inkl. mva (fri bar med brennevin).
kr. 1995,- inkl. mva (fri bar uten brennevin).


DIVERSE INFORMASJON
Åpningstider: Dørene åpner etter avtale. Videre vil all servering avsluttes kl. 02.30, og gjestene må forlate lokalet innen kl. 03.30.

Kapasitet: opptil 150 sittende

FINT Å VITE
Vi dekker med hvite duker og damaskservietter, dersom ikke annet er avtalt. Ønskes det ytterligere eller annen bordpynt så kan dette medbringes, eller leies av våre leverandører. Vi har en ubetjent 
garderobe for våre gjester samt bar fasiliteter. Videre kan vi formidle transport, musikkanlegg, band og DJ tilpasset ditt arrangement.

Ekstrautstyr
Anlegg med trådløse mikrofoner kr 4 000,-
Projektor og lerret kr 1 500,-
Sceneelement kr 650,- (1x2m)

Vi ordner gjerne med omvisning av lokalet til interesserte! Det er mulig å hele lokalet, men pris kan du få ved forespørsel. Den ligger mellom kr. 50 000 og 400.000.

Om Sult-gruppen
Sult-Gruppen er en hovedaktør for selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn, både for firma og privatpersoner. Vi setter fokus på gode matopplevelser og tilrettelegger og møter hver kundes egne behov. Vi drifter lønnsomt og utvider stadig med konsepter innenfor kafé, restaurant og utelivsnæring.

En del av Sult-gruppen
SPORTEN | ROKLUBBEN | VILLA GRANDE | KARL JOHANS GATE 37 | 
STORTINGSGATEN 4 | SJØHOLMEN CAFÈ | PARK 29 | TEKNISK MUSEUM | 
HISTORISKE TOGREISER | HVALSTRAND BAD |

Kapasitet

Maks 260 sittende gjester
Maks 450 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Kjøkken
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Parkering mot betaling
Restaurant
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Uteområde
Bartender inkludert
Internett
Lerret og projektor
Prosjektor
Serveringspersonale inkludert
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel