Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Stratos Konferanse og Selskapslokaler

Youngstorget 2, Oslo

Opptil 450 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Stratos Konferanse og Selskapslokaler

Stratos er et utleielokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter og bedriftsarrangement:

  • Kick off
  • Bryllup
  • Julebord
  • Kunstutstillinger
  • Sommerfester
  • Motevisninger
  • Konserter/forestillinger
  • Foredrag

Lokalet har en kapasitet på 50-210 sittende gjester (maks 350 ved stående buffet), og kan leies med eller uten bespisning, privat eller i firmasammenheng.

Skreddersydd arrangement med god oppfølging

Dyktige prosjektledere tilbyr skreddersydde løsninger helt etter dine ønsker og preferanser. På byens tak er det kun fantasien som setter grenser!

Stratos holder til i de to øverste etasjene i Folketeaterbygningen, og her får du virkelig følelsen av å være alene. Takhøyden i lokalet og de flotte gulv-til-tak vinduene rundt hele bygget gjør dette til et av Oslos mest ettertraktede selskapslokaler. Vinduene slipper inn mye dagslys, og skaper en spesiell stemning ut i de sene nattetimene med Oslos «skyline» som bakteppe.

Et fleksibelt selskapslokale i Oslo sentrum

Med en terrasse på 260 m2 som omkranser lokalet, gir Stratos en helt unik opplevelse av Oslo sentrum. Stratos kalles ofte «byens tak», og har panoramautsikt over hele storbyen. Nyt utsikten over fjorden, Holmenkollen og Operaen i solnedgang med dine kolleger, venner eller familiemedlemmer.

Feire bryllupet med byens beste utsikt

Velger du Stratos som bryllupslokale, får du den perfekte rammen for den store dagen. Det er kort vei til alt av kollektivtrafikk, og gode parkeringsmuligheter i nærheten. Her kan dere markere den viktige dagen i usjenerte omgivelser, med Oslo for deres føtter. Den store takterrassen går rundt hele bygget, og herfra kan man nyte en fantastisk utsikt over hele byen. 

Vi samarbeider med bryllupsplanleggere, designere, vin- og matleverandører osv. slik at dere skal få den beste løsningen for deres bryllupsfest. Vi kan tilby ferdige bryllupspakker eller skreddersy arrangementet etter deres behov. Det viktigste for oss er at dere sitter igjen med følelsen av at alt stemte perfekt ned til hver minste detalj. 

Sommerfest på byens tak

Takterrassen i 12. etasje er et egnet sted å arrangere sommerfest. Her kan gjestene nyte utsikten og et deilig måltid i solnedgangen. Festlokalet har scene og opplegg for DJ/underholdning for å gjøre kvelden komplett. Se komplett teknisk utstyrsliste

Julebord for bedriften

Nyt en deilig julemiddag i høyden. Oslo viser seg på sitt aller fineste i førjulstiden når det er mørkt ute og masse lys i hus og bygninger. Velger du Stratos til julebordet, får du en magisk kveld med god mat og stemning. Vi kan også bistå med å finne underholdning til kvelden.

Arranger kurs og konferanse på Stratos

Stratos har fine lokaler som passer alle typer møter, kurs og konferanser, firmafester og private fester. Vi har blant annet et utstillingsområde og fine grupperom når forsamlingen skal dele seg opp. Maks kapasitet er opptil 350 personer.

Våre lokaler egner seg utmerket til konferanser, temadager og kurs, og vi kan tilby et komplett konferanseoppsett for både halvdags- eller heldagsarrangementer, som går over til middag og fest på kvelden. 

Selskapslokalene til Stratos er fordelt over to plan, noe som gir en stor fordel ved heldags-arrangementer. Vi kan enkelt og uforstyrret rigge til fra konferanse/fagdel til lunsj/middag i én etasje, mens deltakerne benytter seg av den andre etasjen, eller vår fantastiske takterrasse.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 450 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Stratos Konferanse og Selskapslokaler tar kontakt med deg så snart som mulig