Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Stratos Konferanse og Selskapslokaler

Youngstorget 2, Oslo

Opptil 450 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Stratos Konferanse og Selskapslokaler

Et unikt selskapslokale

Med en terrasse på 260 m2 som omkranser lokalet, gir Stratos en helt unik opplevelse av Oslo sentrum. Panoramautsikten over storbyen – med fjorden, Holmenkollen og Operaen i tillegg til det meste annet som er å se, kan nytes i sin helhet fra byens tak.

Arrangement

Stratos er et utleielokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter; som konferanser, kick off, bryllup, julebord, kunstutstillinger, motevisninger, konserter/forestillinger, foredrag, og andre arrangementer med eller uten bespisning. Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. På byens tak er det kun fantasien som setter grenser!

Bryllup

Ditt unike bryllup på Oslo’s tak

Ønsker du å feire din spesielle dag i sentrale, men usjenerte lokaler?

Med stilfulle selskapslokaler som strekker seg over to etasjer på toppen av Folketeaterbygningen, er Stratos det perfekte lokalet for by-bryllup; midt i sentrum, men samtidig i en ”annen verden”. Takhøyden i lokalet og de flotte gulv-til-tak vinduene gjør det hele ennå mer spesielt.  De gir en luftig og romantisk følelse og skaper en spesiell stemning gjennom hele dagen og utover de sene nattetimene med Oslos “skyline” som dekor.

Vi samarbeider med bryllupsplanleggere, designere, vin og mat leverandører etc. hvor vi tilbyr både ferdig formet bryllups pakker så vel som skreddersydde pakker.

Kurs/Konferanse

Våre lokaler egner seg utmerket til konferanse og vi kan tilby et komplett konferanseoppsett enten det er snakk om halvdag eller heldags arrangementer som går over til middag og fest på kvelden.

Stratos er fordelt over to plan, noe som gir  en stor fordel ved heldags arrangementer. Omrigg fra konferanse til lunsj/middag kan gjøres uforstyrret mens deltakerne benytter seg av 11 / 12 etasje, eller terrassen på 260 m2.

Stratos har lokaler som passer alle typer møter, kurser og konferanser. Vi har blant annet et av byens flotteste lokaler med tilhørende grupperom og utstillingsområde. Total kapasitet på huset er opptil 330 personer avhengig av type oppsett/arrangement.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 450 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Stratos Konferanse og Selskapslokaler tar kontakt med deg så snart som mulig