Lagre i favoritter

Justisen Bar og Bakgård - byOslo

Opptil 470 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Justisen Bar og Bakgård - byOslo

KartMøllergta 15, Oslo

Justisen holder til i en av Oslos eldste bygårder og består av flere barer og selskapslokaler fordelt på to etasjer. Baren har en stor bakgård med uteservering hele året, og egne selskapslokaler som kan bookes til f.eks. julebord, sommerfest, kick off, bursdagsfeiring osv.

Med interiør og innredning inspirert av flere epoker fra 1900-tallet, tilbyr Justisen et helt spesielt selskapslokale. Her kan store og små selskaper samles for diverse markeringer i en behagelig atmosfære. 

Barer med historisk interiør

Inviter til familieselskap, julebord, kick off og andre selskapeligheter i de hjemmekoselige stuene i 2. etasje. Innredningen er inspirert av interiøret som ble brukt i leilighetene i denne etasjen på store deler av 1900-tallet.

I dag består hele andre etasje av flere barer med ulikt konsept. Det er god plass til større og mindre vennegjenger, og man kan kose seg med drinker og annen god drikke i hyggelig selskap. 

Bursdagsfeiring og firmafest

I disse lokalene kan du feire bursdag med venner, arrangere sommerfest, julebord eller andre firmafester i flotte omgivelser. Du får et skreddersydd opplegg etter dine preferanser, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Her kan gjestene kose seg i avslappende omgivelser med historien sittende i veggene. 

Uteservering i bakgården

Bakgården er en lun og innbydende plass som er åpen hele året! Her får du sommerfølelsen året rundt. Arranger sommerfesten på Justisen, både med og uten mat. Det er også plass til å bygge opp en liten scene i bakgården til underholdning. 

Book julebord på Justisen

Vær ute i god tid hvis du ønsker å booke Justisen til julebordet, for dette er et populært julebordlokale. Velg mat fra en selskapsmeny eller bestill tapas til gjestene. Det er ulik størrelse på rommene, og man kan reservere hele eller deler av lokalet.

Endel av byOSLO Group

Kapasitet

Maks 100 sittende gjester
Maks 190 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Internett
Kjøkken
Lydanlegg
Matservering
Skjenkebevilling
Stoler og bord
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel