Lagre i favoritter

Justisen Bar og Bakgård - byOslo

Opptil 320 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Justisen Bar og Bakgård - byOslo

KartKristian Augusts gate 14, Oslo
Facebook
Instagram

Privat selskap
Vi har både små og store rom til alle slags markeringer og private selskaper. Vi tilbyr ulike selskapesmenyer og vi tilpasser arrangementet slik du vil ha det. Vårt dyktige personale er tilgjengelig for deg og dine gjester. Vi tilbyr også et eget chambre separée hvor du kan invitere til lukket selskap, forretningsmiddag eller privat sammenkomst.

Om oss
Justisen er et møtested for alle aldre og interesser – både etter jobb på hverdager og i helgene. Her kan man gjemme seg bort i en krok i en av barene i første etasje, i hagen eller sitte under åpen himmel i bakgården. Barene har et stort utvalg å tilby våre gjester av et bredt utvalg av øl, vin, drinker og cocktails. Vi tar imot både små og store rom til alle slags markeringer og private selskaper. 

Vi tilbyr ulike selskapesmenyer og vi tilpasser arrangementet slik du vil ha det. 
Vårt dyktige personale er tilgjengelig for deg og dine gjester.
Vi tilbyr også et eget chambre separée hvor du kan invitere til lukket selskap, forretningsmiddag eller privat sammenkomst.

Bursdagsfeiring og firmafest
I disse lokalene kan du feire bursdag med venner, arrangere sommerfest, julebord eller andre firmafester i flotte omgivelser. Du får et skreddersydd opplegg etter dine preferanser, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Her kan gjestene kose seg i avslappende omgivelser med historien sittende i veggene. 

Uteservering i bakgården
Bakgården er en lun og innbydende plass som er åpen hele året! Her får du sommerfølelsen året rundt. Arranger sommerfesten på Justisen, både med og uten mat. Det er også plass til å bygge opp en liten scene i bakgården til underholdning. 

Book julebord på Justisen
Vær ute i god tid hvis du ønsker å booke Justisen til julebordet, for dette er et populært julebordlokale. Velg mat fra en selskapsmeny eller bestill tapas til gjestene. Det er ulik størrelse på rommene, og man kan reservere hele eller deler av lokalet.

Velkommen til oss - her er det liv og røre hver uke! 

Endel av byOSLO Group

Kapasitet

Maks 180 sittende gjester
Maks 320 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Internett
Kjøkken
Lydanlegg
Matservering
Skjenkebevilling
Stoler og bord
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel