Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Justisen Bar, Restaurant og Bakgård

Møllergta 15, Oslo

Opptil 230 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Justisen Bar, Restaurant og Bakgård

Justisen består av en restaurant, bakgård og flere barer fordelt på to etasjer, og holder til i en av Oslos eldste bygårder. Stedet er verdt et besøk – enten om du skal ut og spise, ta en drink med gode venner eller ønsker å arrangere firmafest eller en bursdagsfeiring.

Med interiør og innredning inspirert av flere epoker fra 1900-tallet, tilbyr Justisen et helt unikt selskapslokale. Her kan store og små selskaper samles for diverse markeringer i en flott, historisk atmosfære. 

Populært sted med historisk sjel

Justisen kan takke sin opprinnelige beliggenhet for navnet. Da stedet ble åpnet for første gang i 1928, lå det ved siden av det gamle Tinghuset og hovedpolitistasjonen, og ble dermed et naturlig samlingspunkt for jurister og advokater. Stemningen og den gode maten gjorde at stedet også ble et samlingspunkt for kunstnere, sjøfolk, krigsveteraner og andre som ville nyte god mat og drikke mens de diskuterte livets spørsmål.

I 1984 måtte Justisen flytte fra sin opprinnelige adresse i Møllergata 19 for å gi plass til utvidelsen av Regjeringskvartalet. Den populære restauranten ble heldigvis ikke nedlagt, men flyttet til Møllergata 15 – en av Oslos eldste bygårder. 

Arranger bursdagsfeiring eller firmafest på Justisen

På Justisen får du den perfekte rammen for ditt arrangement. Her kan gjestene kose seg i avslappende omgivelser med historien sittende i veggene. Interiøret er delvis hentet fra leilighetene i andre etasje som var utleid helt frem til 1970-årene, og består bl.a. av autentiske, behagelige møbler og en veldig stilig tapet.

I våre lokaler kan du feire bursdag med venner, arrangere sommerfest, julebord, eller andre firmafester i flotte omgivelser. Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Ta kontakt for tilbud eller en befaring. 

Book julebord på Justisen

Både i restauranten og i Salongene i andre etasje kan man arrangere julebord. Velg mat fra en selskapsmeny, eller bestill juletapas til gjestene. Det er ulik størrelse på rommene, og man kan reservere hele eller deler av lokalet. 

Sommerfest i Bakgården

Bakgården er populær hele året, men det er på sommerhalvåret den er mest besøkt. Det er mulig å arrangere sommerfesten på Justisen, både med og uten mat. Ønskes det underholdning, er det også plass til å bygge opp en liten scene – til for eksempel en standupkomiker.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 230 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Justisen Bar, Restaurant og Bakgård tar kontakt med deg så snart som mulig