Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

F6 Cocktailbar

Frognerveien 6, Oslo

Opptil 190 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

F6 Cocktailbar

Stilfullt og hipt på F6

F6 er en av Oslos hippe cocktailbarer og ligger midt i smørøyet ved Solli Plass. Stedet er svært populært og godt besøkt hver eneste helg av cocktailelskere. Hele eller deler av lokalet kan leies til alle typer arrangementer; både private selskaper og firmafester. 

Intim bar med god stemning

Lokalene til F6 er intime og innbydende, og egner seg godt som selskapslokale for mindre forsamlinger. Det er mulig å leie deler av lokalet med tilgang til egen bar, slik at man får en privat fest avskjermet fra den åpne baren.

Vi kan tilpasse arrangementet slik du ønsker. Våre dyktige prosjektledere har god erfaring med festplanlegging og bistår deg gjerne, uansett om det er en privat bursdagsfeiring eller jobbfest i forbindelse med seminar eller kick off. Hva med å for eksempel arrangere et klassisk cocktailparty i forbindelse med bursdagen?

Bartenderne våre er svært dyktige til å mikse drinker, og kan lage egne cocktails etter dine preferanser. Få en perfekt start på kvelden med en spesiallaget velkomstdrink til alle gjestene – det vil garantert skape en god stemning og få i gang de gode samtalene. 

Arranger neste firmafest på F6

Skal du arrangere kick off på jobben? F6 tilbyr flotte lokaler til firmafester og private selskap. Vi kan skreddersy arrangementet etter deres preferanser. Er du fornøyd, blir også vi fornøyde.

I våre lokaler har vi en kapasitet på 190 minglende gjester, og 40 spisende gjester. Vi kan servere fingermat eller tapasretter med god drikke til. Dersom det er ønskelig, lager vi også drinker og cocktails til deg og dine gjester. 

Julebord med cocktails

Skal du arrangere julebord for en mindre gruppe, er F6 et fint alternativ. Lokalet er lite og skaper en uformell atmosfære som passer til julefesten. Bestill gjerne også en juledrink som gjestene kan få når de ankommer stedet.

Ønsker du mer informasjon om våre selskapslokaler, er det bare å ta kontakt. Sammen finner vi de beste løsningene for deg og ditt arrangement.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 190 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, F6 Cocktailbar tar kontakt med deg så snart som mulig