Lagre i favoritter

byOSLO

Fra 10 til 850 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

byOSLO

KartDronningensgate 4, Oslo
Facebook
Instagram

Her er en kort beskrivelse av våre lokaler - ta kontakt direkte med lokalet eller send oss en mail dersom du ønsker vår ekspertise med å finne det perfekte lokalet for deg. Vi har noe for enhver anledning.

Oslo Event Hub - Unikt eventlokale

Oslo Event Hub (tidligere Gamle Museet) er et unikt eventlokale som siden 2015 har huset alle slags type arrangementer. I begynnelsen av 2022 stengte vi ned lokalet for en større oppgradering og gjenåpnet i helt ny drakt i november 2022. Lokalet på 2000 kvm, fordelt på 3 etasjer, finner du i hjertet av Oslo sentrum – byen som har noe for alle og tilbyr uendelige muligheter. Akkurat som oss! Vi vil være med å bygge Oslo som en attraktiv eventdestinasjon for både Oslofolk, resten av Norges befolkning og internasjonale aktører. Det skal vi gjøre ved å skape ekstraordinære arrangementer og kvalitetsopplevelser med kundene våre. For opplevelser er best når man deler dem med andre!

Maks kapasitet er 850 personer.

Mer informasjon

BA3 - Restaurant, Bar, Terrasse & Selskapslokale

Vil du leie BA3 til en happening? Eller vil du reservere et chambré séparee i restauranten? Alle mennesker er forskjellige og har ulike behov. Dette er noe vi vet, og derfor lar vi deg bestemme hvordan opplegget skal være. Fortell oss hva du ser for deg, så tilpasser vi arrangementet helt etter dine ønsker. Vi har både små og store rom til alle slags markeringer og private selskaper. Vi tilbyr ulike selskapsmenyer og vi tilpasser arrangementet etter dine ønsker. Vi har også et eget chambre separée til lukket selskap, forretningsmiddag eller privat sammenkomst.

Maks kapasitet er 500 personer.

Mer informasjon

Nedre Løkka - Cocktailbar og Selskapslokale

Nedre Løkka ligger midt i det myldrende utelivet i en av Oslos hippeste bydeler. Vi har innredet baren etter inspirasjon fra New Yorks cocktailbarer på 1920-tallet og det historiske Løkka. Vi leier ut andre etasjen som selskapslokale til private selskap, bursdager og firmafester med eget personell og bar. Vi er også en av de fremste i Norge på Cocktailkurs mot både bedrifter og privat. En perfekt aktivitet før f.eks middag og fest.
Lokalet har en makskapasitet på 200 personer med bespisning og 250 personer for stående mingel.

Maks kapasitet er 320 personer. 

Mer informasjon

Michaels - Restaurant, Bar & Selskapslokale

Michaels er en levende bydelsrestaurant som skaper en magisk atmosfære der mat, drikke, musikk og mennesker forenes. I tillegg til bar- og restaurantopplevelser, passer lokalene våre også utmerket til skreddersydde arrangementer. Vi har flere løsninger som er godt egnet enten det skal feires bursdag, holdes foredrag eller avholde et bedriftsarrangement.

Våre unike soner Brasseriet, Mezzaninen, Baren, Terrassen eller vår egen private klubb i underetasjen, kan tilpasses både store og små grupper. Vårt erfarne team vil hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre arrangementet etter dine ønsker og behov. Lokalene kan leies enkeltvis, i kombinasjon eller samlet.

Maks kapasitet er 300 personer. 

Mer informasjon

F6 - Cocktailbar & Selskapslokale

En intim cocktailbar midt i det yrende utelivet ved Solli Plass i Oslo. Cocktails er vår spesialitet, og vi har et rikt utvalg av signaturdrinker og klassiske cocktails. Uformelt & sjarmerende - så er du på jakt etter et hyggelig selskapslokale til bedriftsarrangement eller private selskap, er våre lokaler perfekte for deg. Her kan vi huse alt fra bursdagsfeiringer, julebord, firmafest og andre mindre events. Deler av lokalet kan f.eks reserveres til en uformell og intim feiring hvor man også får tilgang til egen bar.

Maks kapasitet er 190 personer. 

Mer informasjon

Justisen - Bar, Hage & Selskapslokale

Justisen er et populært møtested for alle aldre og interesser – både etter jobb på hverdager og i helgene.
Arranger private selskap og firmafester på dine premisser og book et selskapslokale til ditt arrangement. Vi har flere rom og områder som kan reserveres, avhengig av selskapets størrelse og tema. Vi tar imot både små og store grupper til alle slags markeringer og sosiale sammenkomster. Vi tilbyr ulike selskapsmenyer og tilpasser arrangementet slik du vil ha det. Vårt dyktige personale er tilgjengelig for deg og dine gjester. 

Maks kapasitet er 450 personer 

Mer informasjon

IVY - Bar, Nattklubb & Events

 IVY er den perfekte kombinasjonen av lounge, bar og nattklubb. Omgivelsene, atmosfæren og menneskene på IVY gir deg en opplevelse du sent vil glemme. Farger, design, lyd, lys og interiør er satt sammen i perfekt harmoni og tar deg med inn i en annen verden. Vi skreddersyr en helt unik opplevelse for hvert enkelt event. Du trenger ikke lenger lete etter det perfekte lokalet for feiringen – IVY er stedet. Hos oss kan du slippe hemninger og legge bekymringer igjen ved døren. Når du nyter god mat og drikke sammen med venner eller kolleger, settes standarden for en magisk kveld. Klokken 22:00 åpner dørene for resten av Oslo, og kvelden blir komplett. Mandag til torsdag er det også mulig å leie lokalet hele kvelden.

Mer informasjon

Libertine - Vinbar & Selskapslokale

I delikate, lyse og stemningsfulle lokaler, er dette plassen for å nyte god vin i hyggelig selskap.
Lokalene har plass til opptil 100 personer fordelt på to etasjer - både inne og ute. Her er det mulig å leie 2 etasje til både små og store selskaper til alle slags markeringer og private selskaper. Man kan også f.eks kickstarte arrangementet med en vinsmaking av nøye utvalgte viner fra husets enorme sortiment av 450 viner.

Mer informasjon

Kapasitet

Maks 600 sittende gjester
Maks 850 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Parkering mot betaling
Prosjektor
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel