Lagre i favoritter

byOSLO

Fra 10 til 950 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

byOSLO

KartDronningensgate 4, Oslo
Facebook
Instagram

Her er en kort beskrivelse av våre lokaler - ta kontakt direkte med lokalet eller send oss en mail dersom du ønsker vår ekspertise med å finne den perfekte lokasjon for deg. Vi har noe for enhver anledning.

Oslo Event Hub - Unikt eventlokale midt i Oslo Sentrum

Det som nå heter Oslo Event Hub (tidligere Gamle Museet) er et unikt eventlokale som siden 2015 har huset alle slags type arrangementer. I begynnelsen av 2022 stengte vi ned lokalet for en større oppgradering og gjenåpner nå i helt ny drakt i november. Lokalet på 2000 kvm, fordelt på 3 etasjer, finner du i hjertet av Oslo sentrum – byen som har noe for alle og tilbyr uendelige muligheter. Akkurat som oss! Vi vil være med å bygge Oslo som en attraktiv eventdestinasjon for både Oslofolk, resten av Norges befolkning og internasjonale aktører. Det skal vi gjøre ved å skape ekstraordinære arrangementer og kvalitetsopplevelser med kundene våre. For opplevelser er best når man deler dem med andre!
Lokalet tar opptil 950 personer.
For mer informasjon

BA3 - Restaurant, bar, terrasse & scene

Vil du leie BA3 til en happening? Eller vil du reservere et chambré séparee i restauranten? Alle mennesker er forskjellige og har ulike behov. Dette er noe vi vet, og derfor lar vi deg bestemme hvordan opplegget skal være. Fortell oss hva du ser for deg, så tilpasser vi arrangementet helt etter dine ønsker. Vi har både små og store rom til alle slags markeringer og private selskaper. Vi tilbyr ulike selskapsmenyer og vi tilpasser arrangementet etter dine ønsker. Vi har også et eget chambre separée til lukket selskap, forretningsmiddag eller privat sammenkomst.
Maks kapasitet er 500 personer.
For mer informasjon

Nedre Løkka - Cocktailbar og Selskapslokale

Vår cocktailbar ligger midt i det myldrende utelivet i en av Oslos hippeste bydeler. Vi har innredet baren etter inspirasjon fra New Yorks cocktailbarer på 1920-tallet og det historiske Løkka. Vi leier ut andre etasjen som selskapslokale til private selskap, bursdager og firmafester med eget personell og bar. Samt vi er en av de fremste i Norge på Cocktailkurs mot både bedrifer og privat.
Lokalet har en makskapasitet på 200 personer med bespisning og 250 personer for stående mingel. Maks kapasitet på hele huset er 320 personer. 
For mer informasjon

F6 - Cocktailbar
En intim cocktailbar midt i det yrende utelivet ved Solli Plass i Oslo. Cocktails er vår spesialitet, og vi har et rikt utvalg av signaturdrinker og klassiske cocktails. Uformelt & intimt - På jakt etter et intimt og hyggelig selskapslokale til bedrifts- og private selskap? Våre lokaler er perfekt for deg som skal feire bursdag, arrangere julebord, firmafest og mindre events. Deler av lokalet kan reserveres til en uformell og intim feiring, og dere får tilgang til egen bar.
Maks kapasitet 190 personer. 
For mer informasjon

Justisen - Bar og bakgård

En sjarmerende gammel bygård med mye historie, flere barer og frodig bakgård hele året. Vi har både små og store rom til alle slags markeringer og private selskaper. Vi tilbyr ulike selskapesmenyer og vi tilpasser arrangementet slik du vil ha det. Vårt dyktige personale er tilgjengelig for deg og dine gjester. Vi tilbyr også et eget chambre separée hvor du kan invitere til lukket selskap, forretningsmiddag eller privat sammenkomst. Arranger private selskap og firmafester på dine premisser. På Justisen kan du booke et selskapslokale til ditt arrangement. Vi har flere rom og områder som kan reserveres, avhengig av selskapets størrelse og tema. Bakgården kan også bookes til sommerfest.
Maks kapasitet 400 personer 

IVY - Bar & Nattklubb

Dette er vårt siste tilskudd og Oslos skjulte oase på Frogner. IVY er den perfekte kombinasjonen av lounge, bar og nattklubb. Omgivelsene, atmosfæren og menneskene på IVY gir deg en opplevelse du sent vil glemme. Farger, design, lyd, lys og interiør er satt sammen i perfekt harmoni og tar deg med inn i en annen verden. Vi skreddersyr en helt unik opplevelse for hvert enkelt event. Du trenger ikke lenger lete etter det perfekte lokalet for feiringen – IVY er stedet. Hos oss kan du slippe hemninger og legge bekymringer igjen ved døren. Når du nyter god mat og drikke sammen med venner eller kolleger, settes standarden for en magisk kveld. Klokken 22:00 åpner dørene for resten av Oslo, og kvelden blir komplett. Vi oppfyller drømmer diskret, elegant og med den beste service. Mandag til torsdag er det også å leie lokalet hele kvelden. 

Libertine - Vinbar
Åpner Q2 2023 og vil være en vinbar over 2 etasjer i Frognerveien 2 (tidligere Champagneria). Her er det mulig å leie 2 etg både for faglig seminar på dagtid så vel som lukket arrangement for kvelden. 

Kapasitet

Maks 600 sittende gjester
Maks 950 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Parkering mot betaling
Prosjektor
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde

Video

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel