Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Festningen Hotel og Resort på Kongsvinger

Kongsvinger Festning, Kongsvinger

Opptil 140 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Festningen Hotel og Resort på Kongsvinger

Festningen Hotel & Resort ligger på Kongsvinger Festning med en fantastisk utsikt over Kongsvinger by og Glomma. Festningen er et av Hedmark fylkes viktigste kulturminner og et fyrtårn i reiselivssammenheng.

Hotellet har 28 gjesterom i tillegg til flere kurs- og selskapslokaler. Festningen er gjennom de siste årene rehabilitert og flere viktige historiske bygninger er satt i stand og tilrettelagt for ny bruk. Hotellet holder en svært høy standard og er et hotell med historisk betydning. 

Selskap og event

Skal dere arrangere selskap, event eller fest? Da er Festningen Hotel & Resort stedet for dere! Vi hjelper dere med planlegging og gjennomføring av deres selskap, og yter vårt beste for å gi dere en uforglemmelig opplevelse. 

Bryllup

Noen anledninger fortjener rett og slett spesielle omgivelser. Vakker og majestetisk ligger den der, Kongsvinger Festningen, på en høyde over byen. Vi har lang erfaring med tilrettelegging og gjennomføring av bryllup. Med muligheter for middag og dans i en av våre historiske lokaler, tør vi påstå at vi kan tilby dere en opplevelse helt utenom det vanlige..

Vi har egen bryllupskoordinator som hjelper dere med planleggingen slik at dere kan være trygge på at alle detaljer blir ivaretatt. 

Vielse

På Festningen kan vi arrangere vielser både utendørs og innendørs. Inne benyttes Bakeriet på Kongsvinger Festning, og ute foregår vielsen på Festningsplassen. 

Julebord

Å spise julebord på Festningen Hotel & Resort er en reise i historiske lokaler, og vi har flere lokaler med mulighet for chambre separee. Julegløgg serveres alle våre gjester ved ankomst!

 

Send forespørsel

Lokalet tar maks 140 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Festningen Hotel og Resort på Kongsvinger tar kontakt med deg så snart som mulig