Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Festningen Hotel og Resort på Kongsvinger

Kongsvinger Festning, Kongsvinger

Opptil 140 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Festningen Hotel og Resort på Kongsvinger

Festningen Hotel & Resort ligger på Kongsvinger Festning med en fantastisk utsikt over Kongsvinger by og Glomma. Festningen er et av Hedmark fylkes viktigste kulturminner og et fyrtårn i reiselivssammenheng.

Hotellet har 28 gjesterom i tillegg til flere kurs- og selskapslokaler. Festningen er gjennom de siste årene rehabilitert og flere viktige historiske bygninger er satt i stand og tilrettelagt for ny bruk. Hotellet holder en svært høy standard og er et hotell med historisk betydning.

Bryllup

Noen anledninger fortjener rett og slett spesielle omgivelser. Vakker og majestetisk ligger den der, Kongsvinger Festningen, på en høyde over byen. Vi har lang erfaring med tilrettelegging og gjennomføring av bryllup. Med muligheter for middag og dans i en av våre historiske lokaler, tør vi påstå at vi kan tilby dere en opplevelse helt utenom det vanlige. Dere kan også ha vielsen på Kongsvinger Festning.

Vi har egen bryllupskoordinator som hjelper dere med planleggingen slik at dere kan være trygge på at alle detaljer blir ivaretatt.

Utendørs vielse

På begge våre Festninger kan vi arrangere vielse utendørs. På Oscarsborg Festning med Borggården som kulisser eller på Kongsvinger Festning i Festningsplassen.

Innendørs vielse

Under flagget som vaiet på Oscarsborg Festning 9.april 1940, i Ordesalen, kan dere si deres ja. Skulle dere ønske selskapet på Kongsvinger Festning benyttes Arsenalet til dette.

Julebord

Å spise på Festningen Hotel & Resort er en reise i historiske lokaler. Vi har flere lokaler med mulighet for chambre separee.

I Kommandantboligen tilbyr vi en 3- retters julemeny. 3- retters middag kr. 595,- per person.

I Slaveriet kan du få servert en tradisjonell julebuffet med et rikelig utvalg av varme og kalde retter samt dessert. Julebuffet kr. 650,- per person.

Julegløgg serveres alle våre gjester ved ankomst!

Lutefiskaften

24. november og 2. desember har vi lutefiskaften! Lutefiskaften kr. 455,- per person (520,- inkludert dessert)

Juleshow med "the Master of Magic"

Stacks Image 16923Daniel Larsen "Master of Magic" er en av Norges mest erfarne magikere/illusjonister. Daniel har jobbet som profesjonell artist i over 25 år, og med over 1000 forestillinger de siste 5 årene, er han den mest arbeidende magikeren i landet. Hans varemerke er kvalitet og god kontakt med publikum, og han vil gi dere et show fylt med humor, spenning og magi du og dine sent vil glemme!

Magisk jul på Festningen Hotel & Resort: 08.desember - 10.desember.
Pris kr. 200,- per person

Han gjør også forestillinger for lukkede selskap.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 140 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Festningen Hotel og Resort på Kongsvinger tar kontakt med deg så snart som mulig