Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Oscarsborg Hotel & Resort

Oscarsborg Festning, Oscarsborg

Opptil 600 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Oscarsborg Hotel & Resort

Oscarsborg festnings særegne beliggenhet i Oslofjorden - bare fem minutters båttur fra Drøbak - gir deg en unik mulighet til å kombinere historiske omgivelser, utsøkte restauranter, innbydende spa og innholdsrike utendørsaktiviteter

På Oscarsborg verdsetter vi god mat. På sommeren har vi åpen a la carte i Forpleiningen, og på terrassen kan du nyte deilige retter og forfriskende drikke til solen går ned. Vi tilbyr også eventer, sommerfester, kick-offs og andre arrangementer utendørs. Restaurant Forpleiningen er vår hovedrestaurant og ligger flott til på høyden. Her serveres frokost, lunsj og middag. Kapasitet: 200 pers.

I Hovedfortet har vi flere chambre séparée. I tredje etasje ligger Festsalen, med bueganger i gammel murstein. Rommet har en helt spesiell atmosfære, som bare må oppleves. Kapasitet: 120 pers.

I andre etasje finner du ærverdige Ordresalen, som brukes til aperitif, dans og vielser. I denne etasjen ligger også Offisersmessene og hotellets bar med tilhørende salonger. Vestre Tårnkammer ligger i et adskilt området i Hovedfortet, og har egne salonger. Her kan dere være for dere selv hele kvelden. Kapasitet: 28 pers.

Bryllup

Minner for livet…
Noen anledninger fortjener rett og slett spesielle omgivelser. Vakker og majestetisk ligger den der, Oscarsborg Festningen, på øya midt i Oslofjorden. Vi har lang erfaring med tilrettelegging og gjennomføring av bryllup. Med muligheter for middag og dans i Hovedfortet, tør vi påstå at vi kan tilby dere en opplevelse helt utenom det vanlige. Dere kan også ha vielsen på Oscarsborg, enten i ærverdige Ordresalen eller ute i Kongelunden.

Vi har egen bryllupskoordinator som hjelper dere med planleggingen slik at dere kan være trygge på at alle detaljer blir ivaretatt.

Utendørs vielse
På begge våre Festninger kan vi arrangere vielse utendørs. På Oscarsborg Festning med Borggården som kulisser eller på Kongsvinger Festning i Festningsplassen.

Innendørs vielse
Under flagget som vaiet på Oscarsborg Festning 9.april 1940, i Ordesalen, kan dere si deres ja. Skulle dere ønske selskapet på Kongsvinger Festning benyttes Arsenalet til dette.

Julebord

Vinteren legger seg som et magisk teppe over Oscarsborg festning. Med flott belysning, snødekte trær og julebelysning skapes det en unik stemning over øya.
Julebord på festningen er noe som bare må oppleves.

Julebord
I Hovedfortet tilbyr vi en 3- retters juleinspirert meny.
Pris kr. 845,- per person

I Forpleiningen kan du få enten tradisjonell julebuffet, eller tallerkenrett bestående av pinnekjøtt eller ribbe.
Pris julebuffet kr. 845,- per person
Pris pinnekjøtt/ribbe inkl. dessert kr. 645,- per person (2 ganger servering)

Varm julegløgg serveres i Borggården eller på terrassen. Etter middagen er det bar og dans i ærverdige Ordresalen.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 600 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Oscarsborg Hotel & Resort tar kontakt med deg så snart som mulig