Selskapslokaler i Innlandet

Selskapslokaler i Innlandet for alle anledninger 

Om du er på utkik etter selskapslokaler i Innlandet så er Selskapslokaler.no din perfekte guide for ditt selskap eller arrangement. Selskapslokaler.no tilbyr en stor oversikt over små og store selskapslokaler i Innlandet. Du finner alle typer av lokaler til leie i Innlandet som er egnede for deres anledning alt i fra rene selskapslokaler, restauranter, eventlokaler, bryllupslokaler, festlokaler, utesteder, charterbåter til hotell og mye mere.

Finn de beste lokalene til din anledning i Innlandet

Bryllupslokaler i Innlandet

Bryllupslokaler i Innlandet

Her finner du bryllupslokaler i Innlandet som vil gi bryllupsfesten den unike rammen du ønsker.

Her finner du bryllupslokaler i Innlandet som vil gi bryllupsfesten den unike rammen du ønsker.

Dåp i Innlandet

Dåp i Innlandet

Her finner du en oversikt over lokaler for dåp i Innlandet

Her finner du en oversikt over lokaler for dåp i Innlandet

Gode råd

Bordskikk

Bordskikk

Ikke alle vet på hvilken side men har borddamen sin. I Skandinavia sitter borddamen alltid til høyre. Borddamen skal alltid sette seg først, og kavaleren trekker gjerne ut stolen for henne, men dytter den aldri tilbake. Mens man sitter til bords er det normalt at kavaleren passer på at borddamen har noe i glasset, gjerne også noe på tallerkenen om det er tilgjengelig. Snakk og lytt til borddamen - vis interesse for henne.

Fingermat

Fingermat

Mange starter gjerne selskapet med litt fingermat. Server det gjerne på fat spredt i lokalet - det kan for mange være en "ice breaker" slik at gjestene blir bedre kjent før man setter seg til bords.

Hvordan holde den perfekte festtalen

Hvordan holde den perfekte festtalen

Din store fest krever en vel formulerte festtale med dine personlige budskaper og poenger. Morsom underholdende, intens, alvorlig eller emosjonelle, men først og fremst skal din tale være godt forberedt og personlig.

Hvordan kle seg til et bryllup

Hvordan kle seg til et bryllup

Her er det først og fremst viktig at man ikke skal konkurrere med bruden og brudgommen. Bruden er dagens hovedperson og det skal ingen ta fra henne. Bruden er ofte kledd i en hvit kjole eventuelt i en annen lys nyanse, derfor bør de kvinnelige gjestene unngå så lyse farger at det blir likt bruden.

Hvorfor ikke ha en fest med tema?

Hvorfor ikke ha en fest med tema?

En måte å forsterke stemningen på festen er å holde en fest med et tema. Det finnes mye å velge mellom. Du kan velge noe historisk, et sted, en farge, og med bare et ord og la gjestene tolke det fritt.

Snacks

Snacks

En klassiker som passer for de fleste fester. Husk at noen (du?) skal rydde opp etter festen, så å unngå visse varianter av snacks kan være smart. Snacks med skall eller kjerner fører ofte til at avfallet kastes eller plasseres på de rareste steder.

Tips til dekking med bestikk

Tips til dekking med bestikk

Bestikket som skal benyttes først plasseres lengst vekk fra tallerkenen. Man spiser med bestikket ytterst først og deretter innover mot tallerkene. Som regel blir det da en liten forrettskniv som havner lengst høyre, og en liten forrett gaffel som plasseres lengst til venstre.

Tips til dekking med glas

Tips til dekking med glas

Det er flere måter å plassere glasset. Det mest vanlige i Norge er at de står i en rad over tallrekkene, og at man drikker av dem fra høyre til venstre med vannglasset lengst til høyre. Ved dekking skal da rødvinsglass plasseres rett i midten av kuverten og de andre glassen i følgende rekkefølge fra høyre: vannglass, hvitvinsglass, rødvinsglass, portvinsglass. Serveres det sherry til suppen, kommer dette glasset i mellom vannglasset og hvitvinsglass, hvis du ønsker komplett oppsett med glass.

Tips til drikke til festen

Tips til drikke til festen

Skal du invitere til en fest? Å finne ut hvilken drikke man skal servere til fest er ikke alltid lett. Nedenfor har vi listet forskjellige ting som kan være bra å tenke på og noen forskjellige drinker.

Når kan man flagge?

Når kan man flagge?

Vil man pynte utenfor selskaplokalet sitt med flagg er det noen enkle regler å følge. I den lyse årstiden mellom 1. mars og 31. oktober kan man heise flagget kl. 8 om morgenen. Flagget skal fires ved solnedgang, men ikke senere enn kl. 21.

Hvordan servere champagne?

Hvordan servere champagne?

Som all vin bør Champagne og musserende viner serveres ved riktig temperatur, mellom 8 og 10 grader. Før man åpner flasken tar man bort aluminiumsfolien rundt toppen av flaske. Hold flasken i ca. 45 graders vinkel med høyre hånd under flasken og venstre hånd på korken.

Et utvalg av våre selskapslokaler i Innlandet

Ilsetra Hotel

Hafjelltoppen, Øyer

Vi legger tilrette for en minnerik feiring. Planlegger du bryllup eller ønsker å feire noen du er glad i, hjelper vi deg med å legge alt tilrette.?

164

Opptil 120 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Hamarstua Spiseri AS
Strandvegen 100, Hamar

Festsalen Ringebu Kafeteria
BRUGATA 27C, RINGEBU

Barfrøstua på Anno museum Domkirkeodden
Strandvegen 100, HAMAR

Gåsbustua
Fjellvegen 20, Ingeberg

Løtenbygningen på Anno museum Domkirkeodden
Strandvegen 100, HAMAR

Paa Bordet AS
Bryggerigata 70, Lillehammer

Hamardomen på Anno museum Domkirkeodden
Strandvegen 100, HAMAR

Storhamarstuene på Anno museum Domkirkeodden
Strandvegen 100, HAMAR

Spåtind Fjellstue
Synnfjellvegen 1879, Nord Torpa

Aulaen på Anno museum Domkirkeodden
Strandvegen 100, HAMAR

Fjøset på Roterud
Sulufjellvegen 264, Stavsjø

Quality Hotel Astoria
Torggata 23, Hamar

Radisson Blu Lillehammer hotel
Turisthotellveien 6, Lillehammer

Kroken
Kroken 2, Råholt

Eina Grendehus
Hågårvegen 1, Eina

Aksjemøllen
Elvegata 12, Lillehammer

Heim Gjøvik
Hunnsvegen 1, Gjøvik

Samfunnshuset Heradstun
Solørvegen 889, Elverum

Hvelvet Restaurant
Stortorget 1, Lillehammer