Selskapslokaler i Eiksmarka for alle anledninger

Send forespørsel til én eller flere samtidig, og motta tilbud

Selskapslokaler i Eiksmarka for bryllup, julebord, middag, konfirmasjon, dåp, event, sommerfest, firmafest, etc.

Om du er på utkik etter selskapslokaler i Eiksmarka så er Selskapslokaler.no din perfekte guide for ditt selskap eller arrangement. Selskapslokaler.no tilbyr en stor oversikt over små og store selskapslokaler i Eiksmarka. Du finner alle typer av selskapslokaler i Eiksmarka som er egnede for deres anledning alt i fra rene selskapslokaler, restauranter, eventlokaler, bryllupslokaler, festlokaler, utesteder, charterbåter til hotell og mye mere. Du kan enkelt søke frem hvilke steder i Eiksmarka som kan ta i mot ditt selskap, ved å skrive inn antall personer og andre relevante søkekriterier, for deretter å få svar på hvilke steder som er tilgjengelige til ditt formål. Selskapslokalene blir da presentert med bilder, kart, fasiliteter, menyer og all relevant informasjon man trenger å vite. Du kan da velge blant de selskapslokaler i Eiksmarka du ønsker å sende en forespørsel til, en eller flere steder samtidig, og motta ulike tilbud. Enklere kan det ikke bli!

På Selskapslokaler.no finner du også tips og relevant informasjon hvordan arrangere et vellykket selskap, arrangement eller fest.

Gode råd

Bordskikk

Bordskikk

Ikke alle vet på hvilken side men har borddamen sin. I Skandinavia sitter borddamen alltid til høyre. Borddamen skal alltid sette seg først, og kavaleren trekker gjerne ut stolen for henne, men dytter den aldri tilbake. Mens man sitter til bords er det normalt at kavaleren passer på at borddamen har noe i glasset, gjerne også noe på tallerkenen om det er tilgjengelig. Snakk og lytt til borddamen - vis interesse for henne.

Fingermat

Fingermat

Mange starter gjerne selskapet med litt fingermat. Server det gjerne på fat spredt i lokalet - det kan for mange være en "ice breaker" slik at gjestene blir bedre kjent før man setter seg til bords.

Hvordan holde den perfekte festtalen

Hvordan holde den perfekte festtalen

Din store fest krever en vel formulerte festtale med dine personlige budskaper og poenger. Morsom underholdende, intens, alvorlig eller emosjonelle, men først og fremst skal din tale være godt forberedt og personlig.

Hvordan kle seg til et bryllup

Hvordan kle seg til et bryllup

Her er det først og fremst viktig at man ikke skal konkurrere med bruden og brudgommen. Bruden er dagens hovedperson og det skal ingen ta fra henne. Bruden er ofte kledd i en hvit kjole eventuelt i en annen lys nyanse, derfor bør de kvinnelige gjestene unngå så lyse farger at det blir likt bruden.

Hvorfor ikke ha en fest med tema?

Hvorfor ikke ha en fest med tema?

En måte å forsterke stemningen på festen er å holde en fest med et tema. Det finnes mye å velge mellom. Du kan velge noe historisk, et sted, en farge, og med bare et ord og la gjestene tolke det fritt.

Snacks

Snacks

En klassiker som passer for de fleste fester. Husk at noen (du?) skal rydde opp etter festen, så å unngå visse varianter av snacks kan være smart. Snacks med skall eller kjerner fører ofte til at avfallet kastes eller plasseres på de rareste steder.

Tips til dekking med bestikk

Tips til dekking med bestikk

Bestikket som skal benyttes først plasseres lengst vekk fra tallerkenen. Man spiser med bestikket ytterst først og deretter innover mot tallerkene. Som regel blir det da en liten forrettskniv som havner lengst høyre, og en liten forrett gaffel som plasseres lengst til venstre.

Tips til dekking med glas

Tips til dekking med glas

Det er flere måter å plassere glasset. Det mest vanlige i Norge er at de står i en rad over tallrekkene, og at man drikker av dem fra høyre til venstre med vannglasset lengst til høyre. Ved dekking skal da rødvinsglass plasseres rett i midten av kuverten og de andre glassen i følgende rekkefølge fra høyre: vannglass, hvitvinsglass, rødvinsglass, portvinsglass. Serveres det sherry til suppen, kommer dette glasset i mellom vannglasset og hvitvinsglass, hvis du ønsker komplett oppsett med glass.

Tips til drikke til festen

Tips til drikke til festen

Skal du invitere til en fest? Å finne ut hvilken drikke man skal servere til fest er ikke alltid lett. Nedenfor har vi listet forskjellige ting som kan være bra å tenke på og noen forskjellige drinker.

Når kan man flagge?

Når kan man flagge?

Vil man pynte utenfor selskaplokalet sitt med flagg er det noen enkle regler å følge. I den lyse årstiden mellom 1. mars og 31. oktober kan man heise flagget kl. 8 om morgenen. Flagget skal fires ved solnedgang, men ikke senere enn kl. 21.

Hvordan servere champagne?

Hvordan servere champagne?

Som all vin bør Champagne og musserende viner serveres ved riktig temperatur, mellom 8 og 10 grader. Før man åpner flasken tar man bort aluminiumsfolien rundt toppen av flaske. Hold flasken i ca. 45 graders vinkel med høyre hånd under flasken og venstre hånd på korken.

Et utvalg av våre selskapslokaler i Eiksmarka

Spiseriet

Ankerveien 127, Oslo

Spiseriet OGK ligger på Røa ved innkjøringen til Sørkedalen og i tilknytning til Oslo Golfklubb. Vår restaurant ligger i flott nybygd lokalet med lekker innredning og hyggelig atmosfære. På vår flotte terrasse er alle velkomne med nydelig utsikt over Bogstadvannet, Holmenkollen og golfbanen. Vi holder åpent hele året og tilbyr alt fra bakevarer og kaffe, deilig lunsj og middag på kvelden. Pizza for både take away og sitte her. Ønsker du å komme innom med venner for et glass og nyte utsikten er det også hyggelig. Vi skreddersyr selskaper og eventer heleåret, både inne og ute.

900

Fra 1 til 200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Fossum Klubbhus

Ankerveien 245, Eiksmarka

Vi har nyoppussede, lekre lokaler i Bærum, kun 20 minutter unna Oslo sentrum. Her er det mulighet for medbragt mat og drikke.

919

Opptil 70 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Eiksmarka Vel
Niels Leuchs vei 40, Eiksmarka

Skytterkollen
Dælimosen 55, Eiksmarka

Sherryhaugen
Vollsveien 132, Jar