Lagre i favoritter

Spiseriet

Opptil 200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Spiseriet

KartAnkerveien 127, Oslo
Facebook
Instagram

Spiseriets lokaler ligger i klubbhuset til Oslo Golfklubb i flotte moderne lokaler med lekre møbler og hyggelig atmosfære. Vi skreddersyr ditt selskap etter dine preferanser enten det skulle være bryllupsfeiring, jubileum, konfirmasjon, firmafest eller minnestund. 

Hos oss er alle typer arrangementer velkomne, hele året rundt. Vi kan by på en unik terrasse med god kapasitet med både utekjøkken og grill. Inne er det varme og lune omgivelser med gode stoler og fine bord, peis og muligheter for å se sport på storskjerm. Vi har store vinduer fra gulv til tak med fantastisk utsikt utover golfbanen og Bogstadvannet.

Vi tilrettelegger og dekker opp for både store og små arrangementer, langbord, små bord eller runde bord. Lokalet er utstyrt med topp moderne lydanlegg og projektor. Vi er også behjelpelige med å sette opp for møter, konferanser, styremøter eller kick off i selskapslokalet, i tillegg har vi et eget møterom med kapasitet til 16 stykker. 

Med sterk lidenskap for utsøkt mat og vin, god service og stemning ligger alt tilrette for at dere skal få et hyggelig besøk på Spiseriet. Vi har gjennom mange år i bransjen opparbeidet oss solid erfaring med svært mange ulike typer selskap. Vi skreddersyr alle selskap etter våre gjester unike behov og ønsker. Maten vi leverer er tilberedt med flid og kvalitet av sesongens beste råvarer og vår sommelier setter sammen riktig vin til maten.

Baren er åpen fra morgen til kveld og vi har alle rettigheter, vinkartet dekker de flestes behov og nydelig mat tilpasses hvert enkelt arrangment og ønske. Vi har mange flinke samarbeidspartnere som vi jobber med for å levere det beste på catering; telt og bord, stoler og duker, dekketøy, dekor, profesjonelle bartendere, leie av kjølelager med mer. 

Om du ønsker å arrangere bryllup, dåp, konfirmasjon, jubileum, middag med storfamilien, firmafest eller fest for venner og familie er du hjertlig velkommen til oss.

Kom innom for en prat om mulige løsninger eller ring oss:)

Kapasitet

Maks 150 sittende gjester
Maks 200 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Mobil Bar
Parkering (gratis)
Prosjektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel