For å forbedre og tilpasse din opplevelse av våre digitale tjenester benytter vi cookies. Om du velger å gå videre på denne websiden godkjenner du bruken av cookies. Les mere

X

Parkgården

Vår Frue gt. 4, Trondheim

Opptil 85 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Parkgården

Parkgården i Trondheim er en gammel tregård i Midtbyen, like bak Vår Frue Kirke.

Lokalene:

Trondheim Befalsforening har lokaler til utleie, adresse Vår Frue gt 4 i Trondheim. Lokalene egner seg meget godt til selskaper med opp til 50 spisegjester, men det er rimelig god plass til 60, alt etter hvordan man plasserer bordene.

Salen:

Salen egner seg godt til middagsselskaper, samt møter/konferanser.Den har:- Prosjektor m/VGA tilkobling, S-video tilkobling, lerret.- Forsterker/musikkanlegg med CD-spiller, AUX-inngang, Bluetooth-inngang.- Trådløst nett 40/20 Mb/s.- Dekketøy og bestikk til 60 personer.- Bord og stoler til 60 personer. Bordoppstilling gjøres av leietakerne etter ønske. Salen består av 2 åpne rom med foldedør mellom, pluss et dansegulv og en bar. Det er litt høydeforskjell på gulvene på de tre rommene.

Salongen:

Salongen har hovedsakelig lenestolmøblering, med sitteplass til 48+ personer. Den er utstyrt med:- Piano- TV- Et lite stereoanlegg

Kjøkkenet:

Kjøkkenet har komfyr, kjøle/fryseskap og rask oppvaskmaskin.Kjøkkenet er et anretningskjøkken, ikke egnet for å lage mat fra grunnen.

Mat:

Leietaker bestemmer selv hvor de vil bestille mat. Vi vil anbefale Park-kaféen Vida Restaurant, som holder til i 1.etasje i samme hus. De høster stor anerkjennelse for sin gode mat og hyggelige betjening, samt rimelige priser.

Begrensninger:

Beliggenheten i 2.etasje gjør at lokalene ikke er tilpasset handicappede pga trapper og dørstokker. Det er ikke heis i huset.Det er ikke tillatt å røyke innendørs i noen deler av bygningene. Det er ikke tillatt å danse i salongen.

For mer utfyldig informasjon, vennligst gå til vår hjemmeside via webside knapp øverst i meny raden.

Kapasitet
Maks 60 sittende gjester
Maks 85 stående gjester
Fasiliteter
Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med mat
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Stoler og bord
TV
Anledninger
Lokaltype
Beliggenhet

Send forespørsel

Lokalet tar maks 85 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Parkgården tar kontakt med deg så snart som mulig