Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

TBF-Selskapslokaler

Vår Frue gt. 4, Trondheim

Opptil 90 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

TBF-Selskapslokaler

Parkgården i Trondheim er en gammel tregård i Midtbyen, like bak Vår Frue Kirke.

Lokalene:

Trondheim Befalsforening har lokaler til utleie, adresse Vår Frue gt 4 i Trondheim. Lokalene egner seg meget godt til selskaper med opp til 90 spisegjester i salen med fleksibel bordløsninger.

Kurs og Konferanse

Etter mange års erfaring med utleie av selskapskapslokaler, tilbyr vi nå våre lokaler også til arrangement innen kurs, seminar, kick-off og liknende på dag- og kveldstid til rimelige priser. Lokalene er egnet til både små og store arrangement med dagslys i alle rom og de kan møbleres fleksibelt. Gratis WI-FI og god Audio / Video-oppkobling. Salen rommer inntil 90 personer, salon­gen 60 og hvelvkjelleren 30.

Salen:

Salen egner seg godt til middagsselskaper, samt møter/konferanser.Den har:- Prosjektor m/VGA tilkobling, S-video tilkobling, lerret.- Forsterker/musikkanlegg med CD-spiller, AUX-inngang, Bluetooth-inngang.- Trådløst nett 40/20 Mb/s.- Dekketøy og bestikk til 60 personer.- Bord og stoler til 60 personer. Bordoppstilling gjøres av leietakerne etter ønske. Salen består av 2 åpne rom med foldedør mellom, pluss et dansegulv og en bar. Det er litt høydeforskjell på gulvene på de tre rommene.

Salongen:

Salongen har hovedsakelig sofa og lenestolmøblering, med sitteplass til 60+ personer. Den er utstyrt med:- Piano- TV- Et lite stereoanlegg.

Kjøkkenet:

Kjøkkenet har komfyr, kjøle/fryseskap og rask oppvaskmaskin.Kjøkkenet er et anretningskjøkken, ikke egnet for å lage mat fra grunnen.

Hvelvkjeller

Vi har en renovert hvelvkjeller fra ca år 1640 og var opprinnelig en pub i tilknytting til torget som på den tiden lå der. Det er plass til 20 middagsgjester og 30 til kurs, seminar, kick-off etc. 

Mat:

Leietaker bestemmer selv hvor de vil bestille mat. Vi vil anbefale Park-kaféen-Vida Restaurant, som holder til i 1.etasje i samme hus. De høster stor anerkjennelse for sin gode mat og hyggelige betjening, samt rimelige priser.

Begrensninger:

Beliggenheten i 2.etasje gjør at lokalene ikke er tilpasset handicappede pga trapper og dørstokker. Det er ikke heis i huset.Det er ikke tillatt å røyke innendørs i noen deler av bygningene. Det er ikke tillatt å danse i salongen.

For mer utfyldig informasjon, vennligst gå til vår hjemmeside via webside knapp øverst i meny raden.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 90 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, TBF-Selskapslokaler tar kontakt med deg så snart som mulig