Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Parkgården

Vår Frue gt. 4, Trondheim

Opptil 85 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Parkgården

Parkgården i Trondheim er en gammel tregård i Midtbyen, like bak Vår Frue Kirke.

Lokalene:

Trondheim Befalsforening har lokaler til utleie, adresse Vår Frue gt 4 i Trondheim. Lokalene egner seg meget godt til selskaper med opp til 50 spisegjester, men det er rimelig god plass til 60, alt etter hvordan man plasserer bordene.

Salen:

Salen egner seg godt til middagsselskaper, samt møter/konferanser.Den har:- Prosjektor m/VGA tilkobling, S-video tilkobling, lerret.- Forsterker/musikkanlegg med CD-spiller, AUX-inngang, Bluetooth-inngang.- Trådløst nett 40/20 Mb/s.- Dekketøy og bestikk til 60 personer.- Bord og stoler til 60 personer. Bordoppstilling gjøres av leietakerne etter ønske. Salen består av 2 åpne rom med foldedør mellom, pluss et dansegulv og en bar. Det er litt høydeforskjell på gulvene på de tre rommene.

Salongen:

Salongen har hovedsakelig lenestolmøblering, med sitteplass til 48+ personer. Den er utstyrt med:- Piano- TV- Et lite stereoanlegg

Kjøkkenet:

Kjøkkenet har komfyr, kjøle/fryseskap og rask oppvaskmaskin.Kjøkkenet er et anretningskjøkken, ikke egnet for å lage mat fra grunnen.

Mat:

Leietaker bestemmer selv hvor de vil bestille mat. Vi vil anbefale Park-kaféen Vida Restaurant, som holder til i 1.etasje i samme hus. De høster stor anerkjennelse for sin gode mat og hyggelige betjening, samt rimelige priser.

Begrensninger:

Beliggenheten i 2.etasje gjør at lokalene ikke er tilpasset handicappede pga trapper og dørstokker. Det er ikke heis i huset.Det er ikke tillatt å røyke innendørs i noen deler av bygningene. Det er ikke tillatt å danse i salongen.

For mer utfyldig informasjon, vennligst gå til vår hjemmeside via webside knapp øverst i meny raden.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 85 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Parkgården tar kontakt med deg så snart som mulig