Lagre i favoritter

TBF-Selskapslokaler

Opptil 90 gjester

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

TBF-Selskapslokaler

KartVår Frue gt. 12, Trondheim

Parkgården i Trondheim er en gammel tregård i Midtbyen, like bak Vår Frue Kirke.

Lokalene:
Trondheim Befalsforening har lokaler til utleie, adresse Vår Frue gt 4 i Trondheim. Lokalene egner seg meget godt til selskaper med opp til 90 spisegjester i salen med fleksibel bordløsninger.

Kurs og Konferanse:
Etter mange års erfaring med utleie av selskapskapslokaler, tilbyr vi nå våre lokaler også til arrangement innen kurs, seminar, kick-off og liknende på dag- og kveldstid til rimelige priser. Lokalene er egnet til både små og store arrangement med dagslys i alle rom og de kan møbleres fleksibelt. Gratis WI-FI og god Audio / Video-oppkobling. Salen rommer inntil 90 personer, salon­gen 60 og hvelvkjelleren 30.

Salen:
Salen har nye møbler og egner seg godt til middagsselskaper, samt møter/konferanser. Den har: Prosjektor m/HDMI tilkobling, S-video tilkobling, lerret.- Forsterker/musikkanlegg med CD-spiller, AUX-inngang, Bluetooth-inngang.- Trådløst nett 40/20 Mb/s.- Dekketøy og bestikk til 90 personer.- Bord og stoler til 90 personer. Bordoppstilling gjøres av leietakerne etter ønske. Salen består av 2 åpne rom med foldedør mellom, pluss et dansegulv og en bar. Det er litt høydeforskjell på gulvene på de tre rommene.

Salongen:
Salongen har nye møbler med fleksible løsninger med sitteplass til 60+ personer. Den er utstyrt med:- Piano, et lite stereoanlegg, prosjektor m/HDMI tilkobling, S-video tilkobling, lerret.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er nyrestaurert med moderne løsninger og har komfyr, kjøle/fryseskap og rask oppvaskmaskin. Det er primært et anretningskjøkken, ikke egnet for å lage mat fra grunnen.

Hvelvkjeller:
Vi har en renovert hvelvkjeller fra ca år 1640 og var opprinnelig en pub i tilknytting til torget som på den tiden lå der. Det er plass til 20 middagsgjester og 30 til kurs, seminar, kick-off etc. 

Mat:
Leietaker bestemmer selv hvor de vil bestille mat. Vi vil anbefale Parkkaféen Trondheim AS, som holder til i 1.etasje i samme hus. De høster stor anerkjennelse for sin gode mat og hyggelige betjening, samt rimelige priser.

Begrensninger:
Beliggenheten i 2.etasje gjør at lokalene ikke er tilpasset handikappede pga trapper og dørstokker. Det er ikke heis i huset.Det er ikke tillatt å røyke innendørs i noen deler av bygningene. Det er ikke tillatt å danse i salongen.

For mer utfyllende informasjon, vennligst gå til vår hjemmeside via webside knapp øverst i meny raden.

Kapasitet

Maks 90 sittende gjester
Maks 120 stående gjester

Fasiliteter

Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med mat
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Stoler og bord
TV
Uteområde
Prosjektor

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel