Lagre i favoritter

Block 59

Fra 1 til 40 gjester

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Block 59

KartKjøpmannsgata 59, Trondheim
Facebook

Velkomen til Block 59!

Lokalet vårt ligg midt i sentrum av Trondheim, med gåavstand til alt av offentleg transport, butikkar, uteliv og restaurantar. Disponibelt areal for utleige er ca. 100 kvm i første etasje, som består av eit stort åpent rom, eit mindre rom og kjøkken. Vi har tilgang til ein stor felles veranda med ei nydeleg utsikt mot vakre Nidelva.

Block 59 er eit fleksibelt lokale, som både kan passe til møteverksemd, teambuilding, workshops, kurs, bursdagsfestar, og ulike typar sosiale hendingar. Her kan du arrangere det du måtte ønske, og vi strekk oss langt for å tilpasse oss dine behov! Kontakt oss gjerne for å diskutere planane dine.

Block 59 husar også kontorlokalet til Bitstreet AS, Trondheims første trading- og kunnskapsbedrift innanfor kryptovaluta og blokkjedeteknologi. Bitstreet arrangerer eigne kurs om kryptovaluta i lokalet, og tilbyr diverse tenester i relasjon til dette. Ta kontakt om du for eksempel ønsker ein kryptobasert workshopmodul til arrangementet ditt, vi er fleksible på innhald og utføring.

Aldersgrense for leige av lokalet er 20 år. 

Kapasitet

Maks 40 sittende gjester
Maks 40 stående gjester

Fasiliteter

Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Dansegulv
Internett
Kjøkken
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde
Lydanlegg

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel