Lagre i favoritter

Prelaten Kro og Scene - Mack Bar Gruppen

Fra 25 til 300 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Prelaten Kro og Scene - Mack Bar Gruppen

KartSjøgata 12, Tromsø
Facebook
Instagram

Prelaten, Tromsøs lille kulturkjeller. Prelaten finner du i kjelleren av Tromsø sentrum. Midt i Storgata kan du gå ned i en kjeller med sjel fra gamledager. 

Velkommen inn til en kjeller med sjel, sang og dans. Prelaten er plassen du møter både de nære og fjerne, her er det plass til alle. Vi blir omtalt som et lite kulturhus, og det er akkurat det vi er. Her er det musikere, stand-up komikere, bingoverter, dj, forfattere med flere som stiller opp på scenen for å underholde publikum. På Prelaten holder vi ca 150 arrangementer i året. I tillegg til underholdning er en en av byens største nattklubber, her møtes festglade mennesker på kveldene for å danse, synge eller for å spille shuffleboard og brettspill.

Vi er så heldige å ha to avdelinger, der den ene delen brukes til arrangementer og i den andre kan man sette seg ned for å prate sammen i et roligere volum. Prelaten stiller opp med mat, i form av saftige burgere i flere slag. Prelaten er og vil alltid være en egen stemming.

Prelaten Kro og Scene ble åpnet i 1975 for første gang av Finn Steffen Johansen. Det ble raskt en institusjon i Tromsø for Kultur. Dette pågikk de neste 20 årene, med artister fra hele verden på scenen, og myldret av lokalbefolkning, turisme og studenter fra hele Norge. I 1995 la Prelaten inn årene for den gang. Etter Prelaten har det vært forskjellige konsepter og tilstelninger i lokalene. I 2015 Gjenåpnet Arthur og Tone Mack, fjerde generasjon av de opprinnelige huseierne Prelaten i sjelen til det gamle.

Kapasitet

Maks 170 sittende gjester
Maks 300 stående gjester

Fasiliteter

Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Prosjektor
Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel