Lagre i favoritter

Stavanger Camping

Fra 80 til 320 gjester

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Stavanger Camping

KartSkagen 27, Stavanger
Facebook
Instagram

Hos Stavanger Camping ligger forholdene absolutt til rette for å ha det gøy sammen, både for faglige- og festlige sammenkomster. Kanskje begge deler på en og samme tid? Campingen rommer 1300m2, 14 minigolfbaner, et eget kombi-lokale for både nattklubb og konferanse og en stor takterrasse i Tårngalleriet med utsikt over byen.

Minigolf-lokalet har en makskapasitet på 320 gjester, 14 forskjellige minigolfbaner, komplett lydanlegg og en stor bar. Klubblokalet har en makskapasitet på 280 gjester, komplett lyd- og lysanlegg, projektor med lerret og stort dansegulv. Dette lokalet er godt egnet for konferanser og faglige samlinger hvor man ønsker muligheten for ulike oppsett. Gesimsen, vår egen takterrasse finner man på toppen av Tårngalleriet. Her har vi muligens byens beste utsikt med plass til 150 gjester som kan nyte den.

På kort tid har stedet rukket å bli populært hos rogalendinger sultefora på minigolf og wienertoast. Føler du for å feire seieren (eller drukne nederlaget) er danseklubben “(Minigolf)Klubben” åpen hver helg, da gjør vi plass for både dansegulv og DJs. På Stavanger Camping finner du vennegjenger, bedrifter, minigolfspillere, danseløver og bevere i skjønn forening. 

Kapasitet

Maks 200 sittende gjester
Maks 320 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Dansegulv
Diskotek
Heis
Husdyr tillatt
Internett
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Prosjektor
Scene
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel