Lagre i favoritter

Gaffel & Karaffel

Opptil 350 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Gaffel & Karaffel

KartØvre Holmegate 20, Stavanger

På Gaffel&Karaffel er det rom for det meste. Formelle konferanser eller intime middagsselskap. Julebord og guttekveld, bryllup og femtiårslag.

Vi kan også hjelpe dere med innholdet. God mat og drikke, stand up eller vinkurs, pynting av lokalet og tekniske fasiliteter som virker når de skal. Kaffe, te, mineralvann og isvann står klart i pausene, og i restauranten serverer vi gjerne både lunsj og middag. Ja, vi har heis.

Send oss en uforpliktende henvendelse ved hjelp av forespørselskjemaet til høyre, så tar vi det derfra.

Skal dere ha et lukket arrangement og ønsker lunsj eller middag i restauranten utenom de ordinære åpningstidene, fikser vi det. Bare fortell oss hva dere ønsker!

Vinbaren 20-100 pers

Vinbaren er det uformelle stedet å samles for guttegjengen, bursdags-feiringen eller aperitiffen før festen begynner. Champagnebaren rommer i alt 100 personer, men romløsningen gjør at også mindre selskaper får det hyggelig her. Har dere behov for lydanlegg, dj, projektor, flip-over eller trådløst nettverk?

Mafiabordet 10-18 pers

Utenfor Vinkjelleren i Vinbaren har vi et ekte Mafiabord med plass til inntil 18 gjester. Her kan vi servere menyer etter ønske, og dere er avskjermet for andre gjester.

Det er også en skjerm for fremvisning i rommet, så dette er perfekt for uformelle møter også!

Restauranten 50-90 pers

Femti eller flere og planer om å spise og drikke godt i hverandres selskap?Kanskje like lurt å leie hele restauranten. Den – og vi – er deres for hele kvelden,
og julebordet, bursdagen eller hva det måtte være er en suksess. Restauranten har
plass til 90 personer.

Festsalen 50-200 pers

I andre etasje tar vi godt imot de store opplevelsene: Julebord, bryllup, femtiårs-dageneller den årlige vennefesten. Konferanser, konserter og revyer? Det også.

Festsalen har egen bar, scene med piano, lys- og lydutstyr og projektor.

Festsalen har følgende kapasitet:
Bespisning: 112 personer 
Kinooppsett: 180 personer
Stående arrangement: 200 personer

Møterom 8-40 pers

I fjerde etasje ligger to rom perfekte til kurs, konferanser og selskaper for grupper på opp til 40 personer. Er dere flere enn 40, anbefaler vi å leie festsalen, som tar inntil 180 personer. Begge rommene er utstyrt med projektor, flip-over og trådløst nettverk.
Det minste rommet passer for grupper på opp til 24 personer. Takvinduer og spotter gjør rommet lyst og moderne.

Det største rommet har gasspeis og takvinduer med panoramautsikt mot Byfjorden. Dette rommet har plass til opp til 40 personer.

Bryllup - en opplevelse for livet

Det kan være betryggende å vite at ikke alle bryllupsforberedelser hviler på dine skuldre alene. Gaffel & Karaffel hjelper til med valg av lokale, meny og drikke. Vi kan også være behjelpelige med bestilling av blomster, duker og servietter. Dere får en fast kontaktperson som vil svare på spørsmål gjennom hele prosessen før bryllupet og som vil være tilstede på bryllupsdagen og sørge for at alt som er planlagt, blir perfekt gjennomført.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat på telefon eller send oss en e-post. For oss er det en ære å få arrangere akkurat ditt bryllup!

Hele huset 200-350 personer

Konferanse i festsalen, teambuilding i fjerde etasje og en drink i champagnebaren før middagen i restauranten? Lei hele huset for en dag!
Kapasitet: 200-350 personer
Prisen blir vi enige om.

Kapasitet

Maks 200 sittende gjester
Maks 350 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Prosjektor
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
TV
Barnevogn tillatt i lokale
Heis
Parkering mot betaling
Tilrettelagt for rullestolbruker

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel