Lagre i favoritter

Glenne Gård AS

Opptil 200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Glenne Gård AS

KartGlenneveien 6a, Kråkstad

Inspirerende muligheter

Glenne Gård arrangerer små og store selskap og byr på utsøkt, kortreist mat og en helt spesiell atmosfære. Gården ligger i et idyllisk kulturlandskap 30 minutter fra Oslo sentrum. Den nyrenoverte låven rommer en stor, moderne festsal med kjøkken og tilhørende fasiliteter. Gammel tradisjon og moderne design møtes og skaper rammen om uforglemmelige anledninger. På Glenne Gård kan du feire det meste, fra bryllup og julebord til større og mindre firmafester. Kanskje er det vår smakfulle forretningslunsj, eller vår gourmetbiff med tilbehør og godt drikke som får stemningen på topp? Lokal og kortreist mat tilberedes i vårt moderne kjøkken og serveres i festsalen. Her er det høyt under taket og god plass for inntil 250 gjester. Og i baren er det mye å velge i. Vi er fleksible og bistår gjerne med vår erfaring. Vi ønsker jo at din spesielle anledning skal bli en suksess.

Bryllup

Bryllup er en av livets viktigste markeringer. Den helt spesielle dagen for brudeparet, og for de inviterte. Noen ønsker å feire dagen med bare de aller nærmeste rundt seg, andre foretrekker feiring med mange gjester fra fjern og nær. Uansett hva du velger så har Glenne Gård alt som trengs for en uforglemmelig fest med intim atmosfære og personlig  preg.

Julebord

Julebord på Glenne for de ansatte bør bli en innertier. Her er kultur. Her er tradisjon. Og her er moderne fasiliteter og en gedigen festsal. Og kanskje viktigst; vårt topp moderne kjøkken produserer hjemmelaget mat. Ja, det stemmer. Tenk deg et julebord lagd på god, gammeldags vis - med vilt, fisk, kjøtt, fløtebakte poteter, desserter, kaker - lagd fra bunnen av! Ta kontakt i god tid, det er tross alt ikke så lenge til jul. Si ifra hvis dere vil ha innlagt transport med hest og slede – før eller etter maten!

Firmafest

Alle vet hva en god firmafest  kan tilføre av inspirasjon og begeistring. Og uansett om det er et lite eller stort arrangement, så avhenger alt av at det fungerer knirkefritt. Og nettopp det sørger vi for. Vi er vant med mange forskjellige arrangementer – ganske små og veldig store, faktisk.

Jubileum og bursdager

Går du med planer om å invitere til et 40, 50, 70 eller 100 års jubileum? Eller kribler du av lyst til en ekstra trivelig bursdagsfeiring?  Vår kjøkkensjef vil bli henrykt. Ikke minst om det er et 100 årsjubileum! Da tilbyr hun gjerne jubilantens favorittkake på husets regning.

Her på Glenne har vi mulighet for å skape atmosfære og møblering som passer de fleste anledninger. Inne er det større og mindre rom og en gedigen festsal med stor takhøyde. Og utendørs er det mye plass til lek og eventuell annen aktivitet.

Kapasitet

Maks 200 sittende gjester
Maks 200 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med mat
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Parkering (gratis)
Prosjektor
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel