Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

X - Meeting Point Norway / Moxy Oslo X

Kragerudveien 50, Skjetten

Opptil 6000 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

X - Meeting Point Norway / Moxy Oslo X

Norges mest allsidige møte- og eventsenter noensinne åpner på Hellerudsletta i august 2017. X vil bestå av 20 000 nyoppussede kvadratmeter, utstyrt helt uten sidestykke. X skal ligge vegg i vegg med Moxy Oslo X, det aller første Marriott-hotellet i Norge. Med mer enn 20 000 m² utstillingsareal under tak blir X en enestående arena for alt fra små businessmøter til events, store messer, konferanser og TV-produksjoner.

X gir utstillere og leietakere muligheter rundt et arrangement som andre aktører ikke kan tilby. Fasiliteter? X tar begrepet ut av 90-tallet og inn i fremtiden. Den dynamiske atmosfæren gjør X til mer enn et konferansesenter – det er et kraftsenter. Som ikke bare stimulerer hjernen, men alle sansene.

Med 250 mål utendørs og 20 000 m2 å boltre seg på et mulighetene uendelige for aktiviteter på X. Vi har gode samarbeidspartnere for både sommer og vinteraktiviteter fra 20 opp til 2000 personer. Utfordre oss gjerne med ideer, så tilpasser vi løsninger for deg!

På X er vi opptatt av 3 hovedelementer- fresh, funky and fun! Vi vil servere Norges største salatbar. Bruk den som hovedelement eller legg til varmretter hvis du ønsker det. Har dere ikke tid til pausemat- vi bringer pausematen inn til deg! Glem wienerbrød og vafler, vi har spennende produkter dine deltagere vil bli både glad og overrasket over. Vår restaurant Gård er delt inn i 4 uformelle soner, fra sportsbar til diner.

X er lokalisert midt imellom Oslo og Gardermoen. Ta flybussen hver halv time eller parker bilen rett utenfor. Begge deler er like velkomment og enkelt hos oss. Vi har parkeringsarealer til hele 7000 biler.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 6000 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, X - Meeting Point Norway / Moxy Oslo X tar kontakt med deg så snart som mulig