Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Quality Hotel Sarpsborg

Bjørnstadveien 20, Grålum

Opptil 1150 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Quality Hotel Sarpsborg

På Quality Hotel i Sarpsborg er vi opptatt av at både voksne og barn skal få opplevelser for livet. Vi er både barnas hotell med Superland, og konferansehotell med fokus på aktiviteter og opplevelser.

Beliggenhet

Quality Hotel Sarpsborg ligger i Sarpsborg by, bare en kort kjøretur fra Oslo. Du kan lese mer om Sarpsborg her.

Barnas hotell

Med høyt fokus på barna er vi stolte over å være barnas hotell. Hver helg og hver eneste dag i alle skoleferier (gjelder i skoleferier for Østfold) er det barna vi fokuserer på, helt fra frokost til leggetid. Piccolo, alle barns bestevenn, kommer hver dag på besøk til frokost, før han kommer tilbake på kvelden. Både til frokost og middag serverer vi barnas buffét til de sultne små. Energipåfyll blir viktig på aktive dager i Superland og Badeland!

Barnas hotell utgår i julebordsesongen, fra 17. november og vil være tilbake i romjulen fra 27. desember.

Superland og Badeland

På Quality Hotel Sarpsborg har vi vårt flotte Superland, et aktivitetssenter for både store og små hvor det ikke må være strålende sol for at man skal kose seg og ha det bra. Her kan både små og store leke, løpe, klatre og lære. Vi har både minigolf, ballbinge og lekelabyrint, for å nevne noe. Badeland er vårt 2000 kvadratmeter store badeeldorado. Badeland består av mange forskjellige attraksjoner, som svømmebasseng, boblebad, strømkanal, sklier og installasjoner. Her er det lagt godt til rette for aktiviteter for både barn og voksne. Dette kan kjøpes i tillegg til hotellovernatting.

Opplevelseskonferanse

Hotellet har en konferanseavdeling med fleksible rom og moderne utstyr. Vi har både store og små, korte og lange, enkle og eksklusive rom. Uansett om det er et tradisjonelt eller superkreativt møte du skal ha, kan du ha det hos oss. Vi har moderne infrastruktur, avansert teknologi, kompetanse og et dedikert team. Konferanser hvor du i tillegg får en opplevelse utenom det vanlige står i fokus hos oss.

Restaurant Østfoldstuene

I vår restaurant serveres alle hotellets måltider. Det er også anledning til å leie lokalene for selskap, om det så er familiefeiring eller forretningsmiddag. Restauranten er delt opp i forskjellige stuer av varierende størrelse, og tilbyr dermed mange muligheter for alle anledninger.

INSPIRIA Science Center

Et vitenskapsenter er en fornøyelsespark som handler om kunnskap! Her kan du leke deg smart. INSPIRIA Science Center er vår nærmeste nabo, og vi serverer Mat fra Hjertet i vår nyåpnede INSPIRIA Science Cafe.

Norges morsomste hotell

Det høres kanskje lettvint ut å kalle seg Norges morsomste hotell, men for oss er det en alvorlig sak. Vår visjon skal treffe både deg som vil leke deg gjennom en helg med familien, og deg som planlegger tidenes salgsmøte med jobben. Vi vil få blodet til å bruse i blodårene dine.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 1150 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Quality Hotel Sarpsborg tar kontakt med deg så snart som mulig