Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Thon Hotel Storo

Vitaminveien 23, Oslo

Opptil 300 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Thon Hotel Storo

Nye Thon Hotel Storo i Oslo

Vi ligger sentralt til for kollektivtransport og har gode parkeringsmuligheter. Hotellet får en storsal som tar opptil 300 i bankett og som også kan deles i to. Med et fleksibelt mingleområde på 300m2 mellom restaurant og storsal er det bare fantasien som setter grenser! Hotellet har også egen restaurant med chambre separee for opptil 24 personer. Slå gjerne sammen arrangementet med overnatting og nydelig hotellfrokost.

Thon Hotel Storo er vårt nyeste hotell i Oslo, og ligger i Nydalen- og Storo-området. Det moderne hotellet har store, komfortable rom og fantastiske konferanselokaler. På hotellet finner du også vår nye restaurant, bar og et velutstyrt treningsrom. Fra hotellet er det kort vei til T-banen og alle busslinjer, og med T-banen er det kun 10 minutter til sentrum. Med hotellets sentrale beliggenhet, ligger shopping, kino, kaféer, restauranter og naturopplevelser rett utenfor hotelldørene.

Julebord

Velkommen til et fantastisk julebord på Thon Hotel Storo! Vi tar imot julebord for alle anledninger og skreddersyr kvelden for dere. Kvelden byr på deilig julemat og dessert i flotte lokaler, med mulighet for bar og dans.

Store selskaper - minimum 60 gjester
For selskaper med over 60 gjester, serveres en rikholdig julebuffet av alt man ønsker seg av julemat og søte fristelser til dessert. Her kan vi også sette opp eget lokale for julebordet.

I vår største sal har vi plass til opptil 400 personer, hvor dere kan benytte dere av vårt topp moderne tekniske utstyr. Her finnes blant annet en LED-vegg på hele 16 m² for visning av levende bilder, kombinert med Bose høyttalersystem. Her kan man også tilpasse lyssettingen for å sette den rette atmosfæren for julebordet.

Selskaper for under 60 gjester
Julemenyen til selskaper med under 60 gjester byr på en nydelig 3-retters meny inspirert av julen. Her kan dere kan velge mellom einerrøkt pinnekjøtt eller vår confiterte juleribbe til hovedrett.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 300 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Thon Hotel Storo tar kontakt med deg så snart som mulig