Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Thon Hotel Storo

Vitaminveien 23, Oslo

Opptil 500 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Thon Hotel Storo

Thon Hotel Storo i Oslo

Velkommen til Thon Hotel Storo, sentralt plassert mellom Storo og Nydalen. Vi har flere ulike lokaler og en stor restaurant med plass til over 300 gjester. I vårt største bankettsal tar vi opp mot 400 gjester. I tillegg kommer eget mingleareal som også kan benyttes til bar og dans utover kvelden. Salen har topp moderne teknisk utstyr med en 16m² ledskjerm, stort BOSE-anlegg (PA), mikrofoner, lysrigg og fleksibel scene. 

Fra hotellet er det kort vei til T-banen og alle busslinjer, og med T-banen er det kun 10 minutter til sentrum. Trikken tar 7 minutter til Grunerløkka. Kommer du med bil, kan du benytte Time Parks parkeringsfasiliteter som har egen inngang og heis til hotellet. 

Julebord

Velkommen til et fantastisk julebord på Thon Hotel Storo! Vi skreddersyr en helaften med god mat, underholdning og bar i eget lokale eller i hotellets Brasserie.

Vi tilbyr også julemenyer, selskapsmenyer og veganmenyer.

 

Send forespørsel

Lokalet tar maks 500 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Thon Hotel Storo tar kontakt med deg så snart som mulig