Lagre i favoritter

S4 Oslo Night Club

Fra 10 til 200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

S4 Oslo Night Club

KartStortingsgata 4, Oslo
Facebook
Instagram

Velkommen til S4 Nightclub - Oslos ultimate utelivsdestinasjon! S4 var vår storsatsing i 2023, og nå inviterer vi deg til å oppleve det som har blitt en av byens mest pulserende utesteder. Med tre etasjer med unik atmosfære, gir vi deg en uforglemmelig nattklubbopplevelse midt i hjertet av Oslo.

Cocktailbar: Start kvelden i vår trendy bar, hvor våre dyktige bartendere skaper de deilige cocktailene du lengter etter. Med et bredt utvalg av drinker og en avslappet atmosfære, er dette stedet for en rolig start på kvelden.

Nattklubb: Når natten blir ung, våkner S4 Nightclub til liv! Her kan du danse til pulserende rytmer fra våre dyktige DJer, omgitt av en entusiastisk og festglad mengde. Vi garanterer deg en natt fylt med god musikk og fantastisk energi.

Takterrasse: Vil du nyte Oslos skyline? Ta turen opp til vår takterrasse, hvor du kan nippe til drinker under stjernehimmelen. Den fantastiske utsikten og avslappede stemningen gjør dette til det perfekte stedet for en kveld med venner eller en romantisk date.

S4 Nightclub har på under ett år blitt et av Oslos mest besøkte utesteder, takket være våre dedikerte ansatte og fantastiske gjester. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig kveld hos oss!

Kom og bli med på festen hos S4 Nightclub i Stortingsgaten 4, hvor nattelivet i Oslo virkelig tar av. Vi kan ikke vente med å se deg der!

Kapasitet

Maks 200 sittende gjester
Maks 250 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bar
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Internett
Kjøkken
Matservering
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel