Lagre i favoritter

Roofgarden

Fra 30 til 180 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Roofgarden

KartMariboesgate 13, Oslo

RoofGarden er en herlig perle i hjertet av Oslo. Lokalisert på taket i Mariboes gate 13 i en oase av blomster, og med utsikt over pulserende liv omtrent hvor enn du snur deg, er scenen for selskapet satt. 

RoofGarden ligger perfekt til med utsikt over store deler av Oslo. I en oase av blomster, sittegrupper og nydelig lukt fra maten som kommer har du alt som skal til for at ditt neste arrangement blir fullkomment. Real Mat drifter RoofGarden og det er viktig for oss at hver eneste gjest får den beste servicen og alle skal føle seg velkommen i våres oase på Oslos tak. Det er mange menyer å velge mellom. Det er også selvsagt mulig å skreddersy alt fra meny til konserter – alt fra hva som er i budsjett og så klart innenfor de rammene vi har der oppe.

RoofGarden er et sommersted og det er mulig å booke lokalet fra mars til september. Det er stor pågang i mai og juni så det lønner seg å være tidlig ute med booking til årets sommerfest. Skulle været bli dårlig er det alltid plass til bords inne. En perfekt løsning. 

RoofGarden har plass til 180 sittende gjester. Vi har også sjenkebevilgning for lukkede selskaper. Det finnes aktiviteter som dart, bordtennis, utesjakk og det følger med bar, lydanlegg, grill og utekjøkken dersom dette er ønskelig. Det er også tak over spiseområdet. Ellers så passer RoofGarden utmerket til alle type arrangementer, som bryllup, firmafest, bursdagsfest og andre eventer. Det er dessverre ikke mulig å holde ungdoms- eller russefester. 

Vi har skjenkebevilling og står derfor for alkoholserveringen. (ikke medbrakt)

REALMAT
RealMat lager ujålete mat av kvalitetsråvarer til alle anledninger. Vi leverer sunn mat, med sesongens beste råvarer. Det gjør at du kan være trygg på at vår frukt, våre grønnsaker, er dyrket under de beste og mest naturlige forhold. Våre råvarer er utsatt for den grundigste kontroll, og våre leverandører vet at vi ikke tar imot annet enn prima vare.

Hos oss er det dyktige kokker som lager maten, og vi lover deg at du kommer til å smake det. RealMat bistår gjerne med vinanbefalinger om du ønsker det.

Menyene skreddersyr vi for å gi deg og dine gjester en best mulig matopplevelse innenfor valgt budsjett. All RealMat lages fra bunnen på eget kjøkken. Den gode smaken ivaretas. Vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer. Vi bistår gjerne med vinanbefalinger om du ønsker det.

Kapasitet

Maks 180 sittende gjester
Maks 180 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Heis
Internett
Kjøkken
Lydanlegg
Matservering
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel