Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Roofgarden

Mariboesgate 13, Oslo

Fra 40 til 180 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Roofgarden

I Mariboesgate har vi et stort og lyst lokale som passer ypperlig til store middager. Her er det vinduer i himlingen og en gigantisk takterrasse!

Her får du utsøkt mat og drikke.

Ønsker du fest på taket midt i sentrum er dette stedet for deg, skulle været bli dårlig er det alltid plass til bords inne. En perfekt løsning. Våre kokker skur sammen en meny som passer ditt arrangement og gir deg vinanbefaling til maten.

Lokalet passer ypperlig til selskap, bryllup, firmafest, konfirmasjoner og andre hyggelige samlinger. Rimelig å leie fordi vi kan leie ut uten alkoholservering. Da sørger leietager eventuelt for dette selv. Vi har dekketøy, lyd og lysutstyr.

Lokalet er ikke egnet til ungdomsfester eller arrangementer uten at vi leverer mat. Prisen for leie av lokalet er fra 700 kr per person eks mva avhengig av hvilken meny som ønskes. Dette inkluderer lokalleie, servitør, rydd og vask av lokalet, samt mat. Det er ikke mulig å kun leie lokalet uten at vi leverer mat.

Vi har skjenkebevilling og står derfor for alkoholserveringen. ( ikke medbrakt )

Forespørsel på minimum 40 personer og oppover.

Send forespørsel

Lokalet tar min. 40 og maks 180 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Roofgarden tar kontakt med deg så snart som mulig