Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Roofgarden

Mariboesgate 13, Oslo

Fra 30 til 180 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Roofgarden

Ønsker du fest på taket midt i sentrum er dette stedet for deg, skulle været bli dårlig er det alltid plass til bords inne. En perfekt løsning. 

Her er det fasiliteter for ulike aktiviteter. Bordtennis, dart, utesjakk, bar m.m.

Anledninger
Lokalet passer ypperlig til selskap, bryllup, firmafest, konfirmasjoner og andre hyggelige samlinger.

Vi har skjenkebevilling og står derfor for alkoholserveringen. (ikke medbrakt)

REALMAT
RealMat lager ujålete mat av kvalitetsråvarer til alle anledninger. Vi leverer sunn mat, med sesongens beste råvarer. Det gjør at du kan være trygg på at vår frukt, våre grønnsaker, er dyrket under de beste og mest naturlige forhold. Våre råvarer er utsatt for den grundigste kontroll, og våre leverandører vet at vi ikke tar imot annet enn prima vare.

Hos oss er det dyktige kokker som lager maten, og vi lover deg at du kommer til å smake det. RealMat bistår gjerne med vinanbefalinger om du ønsker det.

Menyene skreddersyr vi for å gi deg og dine gjester en best mulig matopplevelse innenfor valgt budsjett. All RealMat lages fra bunnen på eget kjøkken. Den gode smaken ivaretas. Vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer. Vi bistår gjerne med vinanbefalinger om du ønsker det.

Send forespørsel

Lokalet tar min. 30 og maks 180 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Roofgarden tar kontakt med deg så snart som mulig