Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Popsenteret

Trondheimsveien 2. Bygg T, Oslo

Opptil 400 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Popsenteret

Vi lager opplevelser som betyr noe

Popsenterets lokaler egner seg utmerket til kurs, konferanser og selskaper. Vi tilbyr komplette konferanse- og selskapsoppsett, enten det er dag- eller kveldsarrangement.

Våre lokaler fordeler seg på ulike plan, noe som gjør det mulig å avvikle heldagsarrangementer uten å bli forstyrret ved omrigg. Vi har også store tilgjengelige uteområder, som vår takterrasse eller vår bakgård.

Våre prosjektledere er behjelpelig med utforming og planlegging av alle aspekter ved arrangementer, enten det er tips til servering eller gjennomføring.

Vi tilbyr også unike omvisninger der vi kombinerer morsomme opplevelser, kreative utfordringer og engasjerende musikkhistorie. Dere får et museumsbesøk utenom det vanlige! Vi skreddersyr gjerne en omvisningspakke som passer din bedrift perfekt – om det er teambygging, konkurranse, sosialt eller rett og slett et lekent vorspiel til sommerfesten.

Kurs/Konferanse

Popsenterets lokaler egner seg utmerket til alle typer kurs og konferanser. Alle våre lokaler er utstyrt meg komplette konferanseoppsett, har tilstøtende uteområde og har egen bar.

Event/Underholdning

Enten du kommer fra et eventbyrå, representerer et firma eller er en privatperson, så byr våre 4 etasjer på unike muligheter.

Kom på besøk

Vi setter alltid pris på besøk, så kom innom for en hyggelig prat, så kan vi jo vise deg hva vi har å tilby.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 400 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Popsenteret tar kontakt med deg så snart som mulig