Lagre i favoritter

MS Bjørvika AS

Fra 70 til 240 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

MS Bjørvika AS

KartKirsten flagstads plass 28, Oslo
Facebook
Instagram

Kulturbåten MS Bjørvika byr på mange muligheter, med Operaen og Munch Museet som nærmeste naboer. Opplev den magiske stemningen med palmer, planter og lyslenker. De fargerike benkene og bordene er illustrert av kunstnerne som har malt båtenes ikoniske fasade. 

MS Bjørvika er delt inn i to soner med hver sin bar og scene: Øvre dekk og en innvendig salong. Øvre dekk har et fastmontert telt som kan åpnes på sommerdager og dekkes til ved dårlig vær. På vinteren er teltet oppvarmet. Det er mulig å ha events både med cruise til sjøs og arrangement til kai.

Ombord finner du Oslos mest unike scene, med inhouse lydanlegg (PA) både oppe på dekk og innendørs i salongen. 

Oslofjordens flytende arena kan leies til alle slags events, kick off, firmafest, julebord, bursdag, kurs og konferanse, seminar, bryllup og andre feiringer – enten du vil ligge til kai eller vil dra på båtcruise.

Max kapasitet på båten er 240 personer, og passer til events for grupper på 60 personer og oppover. Øvre dekk har sitteplasser til mellom 150-220 personer. Salongen har sitteplasser til 80 personer, og en stor 360 graders bar. 

Baren har alle rettigheter. MS Bjørvika tilbyr også organisering av mat sammen med sine faste cateringpartnere Elvebredden og Strøm Larsen, som gir menyen et bredt spekter. Det er ikke spiseplikt.

Kapasitet

Maks 200 sittende gjester
Maks 240 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Bartender inkludert
Behjelpelig med mat
Dansegulv
Internett
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Scene
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel