Lagre i favoritter

MS Bjørvika AS

Fra 70 til 240 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

MS Bjørvika AS

KartKirsten flagstads plass 28, Oslo
Facebook
Instagram

MS Bjørvika er Oslofjordens beste «flytende arena», som passer til både events, kick off, kurs & konferanser, firmafester, julebord, bursdager, bryllup og andre feiringer. Baren har alle rettigheter.

På folkemunne blir MS Bjørvika gjerne omtalt som «Kulturbåten». Ferjen har byens mest unike scene, med inhouse PA (lydanlegg) både oppe på dekk og innendørs under dekk.

I sommersesongen tilbyr vi hovedsaklig cruise. Total kapasitet er 240 personer (NB: Minimum 70 personer for å reservere). På øvre dekk byr vi på en magisk stemning med palmer og planter, lyslenker og fargerike benker/bord, illustrert av kunstnerne som har malt båtenes egenartede fasade. Her finnes mange muligheter, alt fra stående konsertpublikum til sittende gjester med bord og benker. Turene varer i minimum 3 timer til sjøs og inntil 2 timer til kai.

På vinterstid byr vi på magisk stemning til kai, med vårt oppvarmede telt på øvre dekk. Her er det plass til 150personer sittende inne i teltet. Under dekk, nede i «Klubben», er det også god plass. Der er det sittegrupper med inntil 80 plasser eller ståplass opp til 140 personer, dansegulv og stor 360 grader bar. 

Vi tilbyr organisering av mat sammen med våres catering partner hvilket gir oss et bred spektre av menyvalg, men det er ikke spiseplikt.

Kapasitet

Maks 200 sittende gjester
Maks 240 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Bartender inkludert
Behjelpelig med mat
Dansegulv
Internett
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Scene
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel