Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Centrum Selskapslokale - Selskapslokale av RealMat

Mariboes Gate 13, Oslo

Fra 25 til 125 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Centrum Selskapslokale - Selskapslokale av RealMat

Fleksibelt lokale, midt i sentrum! I Mariboesgate har vi et stort og lyst lokale som passer ypperlig til store middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en spennende atmosfære. Lokalet har en flott entre store møterom med mange muligheter for ett stort arrangement. Her kan det rigges til for dansegulv, DJ og bar etter middagen.

Matkurs
RealMat sitt hovedkjøkken er i mariboesgate og gir mulighet for matkurs for opptil 60 personer. Med proffe kokker lager vi gjerne en helaften med matkurs, tillagning, middag og fest!

REALMAT
RealMat lager ujålete mat av kvalitetsråvarer til alle anledninger. Vi leverer sunn mat, med sesongens beste råvarer.

Det gjør at du kan være trygg på at vår frukt, våre grønnsaker, er dyrket under de beste og mest naturlige forhold. Våre råvarer er utsatt for den grundigste kontroll, og våre leverandører vet at vi ikke tar imot annet enn prima vare.

Hos oss er det dyktige kokker som lager maten, og vi lover deg at du kommer til å smake det. Menyene skreddersyr vi for å gi deg og dine gjester en best mulig matopplevelse innenfor valgt budsjett. All RealMat lages fra bunnen på eget kjøkken. Den gode smaken ivaretas. Vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer. Vi bistår gjerne med vinanbefalinger om du ønsker det.

Send forespørsel

Lokalet tar min. 25 og maks 125 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Centrum Selskapslokale - Selskapslokale av RealMat tar kontakt med deg så snart som mulig