Lagre i favoritter

Sentrum Selskapslokale - Selskapslokale av RealMat

Fra 25 til 125 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Sentrum Selskapslokale - Selskapslokale av RealMat

KartMariboes Gate 13, Oslo

Sentrum Selskapslokaler er et stort og flott lokale som passer godt til større middager. Her er det vinduer i himlingen og peis som gir en lun og fin atmosfære, og vi kan justere sittegrupper etter ønsker.

Sentrum selskapslokale ligger perfekt plassert mitt i Oslo sentrum. Lokalet har plass til 125 sittende gjester og egner seg godt til julebord, bursdager og firmafester. Det finnes mange muligheter for å tilrettelegge sittegrupper for ulike arrangementer. Peis og vinduer i himlingen gjør at stemningen blir autentisk og fin. Nyt et glass foran peisen før middag. Etter dessert kan vi rigge til så det blir plass til musikk og dans. Vi stiller med lydanlegg og lydutstyr dersom det er ønskelig fra våre gjester. 

Under samme tak er det også mulighet for chambre separee og Chef´s table for 12-30 personer. Gjerne med med matkurs i forkant. Så nytes maten som er laget i etterkant av kurset.

Matkurs
RealMat sitt hovedkjøkken er i mariboesgate og gir mulighet for matkurs for opptil 60 personer. Med proffe kokker lager vi gjerne en helaften med matkurs, tillagning, middag og fest!

REALMAT
RealMat lager ujålete mat av kvalitetsråvarer til alle anledninger. Vi leverer sunn mat, med sesongens beste råvarer.

Det gjør at du kan være trygg på at vår frukt, våre grønnsaker, er dyrket under de beste og mest naturlige forhold. Våre råvarer er utsatt for den grundigste kontroll, og våre leverandører vet at vi ikke tar imot annet enn prima vare.

Hos oss er det dyktige kokker som lager maten, og vi lover deg at du kommer til å smake det. Menyene skreddersyr vi for å gi deg og dine gjester en best mulig matopplevelse innenfor valgt budsjett. All RealMat lages fra bunnen på eget kjøkken. Den gode smaken ivaretas. Vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer. Vi bistår gjerne med vinanbefalinger om du ønsker det.

Kapasitet

Maks 125 sittende gjester
Maks 160 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Internett
Kjøkken
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Prosjektor
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel