Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Kulturkirken Jakob

Hausmanns gate 14, Oslo

Opptil 550 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Kulturkirken Jakob

Kulturkirken Jakob er et helt unikt lokale og en fantastisk ramme rundt alle typer arrangementer

KIRKEROMMET
Kirkerommet har en takhøyde på 18 meter, fleksible seter, samt et orgelgalleri. Stoler kan plasseres i intimformat og rommet dermed oppleves som fullt, selv med publikum på 100-150 gjester. Maks kapasitet sittende i konsertoppsett er 400-500 avhengig av oppsett, stående 550, sittende til bords opp til 280 avhengig av oppsett.

SCENEN
Scenen er fleksibel og kan bygges ut med moduler.

LYD OG LYS
Kulturkirken Jakob er en konsertscene med lyd- og lysfasiliteter i verdensklasse. Høytalerflaten er en flydd L’Acoustics Karall-rigg supplert med fills og delayhøyttalere som kan tilpasses ulike forsamlinger og behov. Fem motoriserte lys rekker dekker både scene og hele det sentrale gulvet og gir fleksible muligheter for belysning av stands, bord, dekor etc. i hele kirkerommet. Vinduene har motoriserte blendingsgardiner som gir full kontroll over lyssettingen alle tider på døgnet.

REALMAT
RealMat lager ujålete mat av kvalitetsråvarer til alle anledninger. Vi leverer sunn mat, med sesongens beste råvarer.

Hos oss er det dyktige kokker som lager maten, og vi lover deg at du kommer til å smake det. RealMat bistår gjerne med vinanbefalinger om du ønsker det.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 550 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Kulturkirken Jakob tar kontakt med deg så snart som mulig