Lagre i favoritter

Kulturkirken Jakob

Opptil 550 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Kulturkirken Jakob

KartHausmanns gate 14, Oslo

Kulturkirken Jakob er et helt unikt lokale og en fantastisk ramme rundt alle typer arrangementer

 

Med tanke på atmosfære, stemning og ikke minst akustikk er dette et helt spesielt unikt lokale i Oslo. Kulturkirken kan benyttes til kick off med band på scenene, bryllup eller arrangementer der man ønsker det lille ekstra – og lydanlegget i Kulturkirken ansees som et av de beste i landet.Kirken ble satt opp helt tilbake i 1880, noe som gjør at stemningen blir høytidelig og flott når man har arrangementer og eventer her. Det hører til historien at det ble gjort en stor og kostbar restaureringsjobb i 2000. Kulturkirken blir i dag brukt til alt fra konserter, forestillinger innen teater og dans, bryllup, firmaarrangementer og eventer.

Kulturkirken Jakob har plass til minst 250 sittende gjester og opptil 280 avhengig av bordoppsett, og det er plass til over 500 stående gjester.  Det er også muligheter for å gjøre lokalet intimt og hyggelig ved mindre selskaper med 100-150 gjester.

Kulturkirken Jakob ble åpnet som en ny kulturscene i Oslo i februar 2000. Tilbakemeldingene har vært formidable. Musikere, skuespillere og publikum gir unisont uttrykk for at rommet har usedvanlig god akustikk og atmosfære. 

KIRKEROMMET
Kirkerommet har en takhøyde på 18 meter, fleksible seter, samt et orgelgalleri. Stoler kan plasseres i intimformat og rommet dermed oppleves som fullt, selv med publikum på 100-150 gjester. Maks kapasitet sittende i konsertoppsett er 400-500 avhengig av oppsett, stående 550, sittende til bords opp til 280 avhengig av oppsett.

SCENEN
Scenen er fleksibel og kan bygges ut med moduler.

LYD OG LYS
Kulturkirken Jakob er en konsertscene med lyd- og lysfasiliteter i verdensklasse. Høytalerflaten er en flydd L’Acoustics Karall-rigg supplert med fills og delayhøyttalere som kan tilpasses ulike forsamlinger og behov. Fem motoriserte lys rekker dekker både scene og hele det sentrale gulvet og gir fleksible muligheter for belysning av stands, bord, dekor etc. i hele kirkerommet. Vinduene har motoriserte blendingsgardiner som gir full kontroll over lyssettingen alle tider på døgnet.

REALMAT
RealMat lager ujålete mat av kvalitetsråvarer til alle anledninger. Vi leverer sunn mat, med sesongens beste råvarer.

Hos oss er det dyktige kokker som lager maten, og vi lover deg at du kommer til å smake det. RealMat bistår gjerne med vinanbefalinger om du ønsker det.

Kapasitet

Maks 500 sittende gjester
Maks 550 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bar
Bestikk og tallerken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Prosjektor
Scene
Serveringspersonale inkludert
Stoler og bord

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel