For å forbedre og tilpasse din opplevelse av våre digitale tjenester benytter vi cookies. Om du velger å gå videre på denne websiden godkjenner du bruken av cookies. Les mere

X

Ingeniørenes Hus Møtesenter

Kronprinsens gate 17, Oslo

Opptil 300 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Ingeniørenes Hus Møtesenter

Ingeniørenes Hus Møtesenter som ligger ved Nationaltheatret i Oslo sentrum tilbyr nyrenoverte selskapslokaler for inntil 200 gjester. Salene har universell utforming, nytt teknisk utstyr, ny ventilasjon og store fellesområder med god takhøyde.

Skal du arrangere firmafest, julebord, kick-off, mottakelse, bryllup eller andre typer selskap med flere enn 50 gjester, hjelper vi deg gjerne med å finne et egnet lokale.

Festsalen

Takhøyden og teglsteinsveggene i vår flotte Festsalen gir en unik og lun atmosfære. Salen har opphøyd scene som kan benyttes til opptredener og direkte utgang til egen terrasse og større mingleområder. Festsalen er utstyrt med teleslynge, lys og lydanlegg.

Restauranten

Vår lyse og luftige restaurant tilbyr nå bespisning for inntil 180 deltagere. Mikrofon og anlegg til avspilling av bakgrunnsmusikk er Inkludert ved leie av restauranten.

Servering

Ingeniørenes Hus Møtesenter er kjent for sitt meget gode kjøkken med nydelig hjemmelaget mat. Vi tilbyr alt fra enkle gryteretter til 3-retters selskapsmiddager med gode viner til.

Vår selskapsmeny inkluderer oppdekking med hvite duker og levende lys, for å gi arrangementet «det lille ekstra» kan vi tilby leie av rød løper, lyslykter og stemningsbelysning.

Ingeniørenes Hus Møtesenter har serverings- og skjenkebevilling. Det er derfor ikke tillat med medbrakt mat og drikke.

Ingeniørenes Hus Møtesenter er en del av Eurest Konferanse & Selskap som driver fem konferansesentre i Oslo. Våre konferansesentre har hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere som vet hva som skal til for å gjennomføre et vellykket arrangement. Ta kontakt med oss for gode våd og veiledning.

Kapasitet
Maks 300 sittende gjester
Maks 500 stående gjester
Fasiliteter
Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Mobil Bar
Prosjektor
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde
Anledninger
Lokaltype
Video
Beliggenhet

Send forespørsel

Lokalet tar maks 300 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Ingeniørenes Hus Møtesenter tar kontakt med deg så snart som mulig