Lagre i favoritter

Ingeniørenes Hus Møtesenter

Fra 50 til 200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Ingeniørenes Hus Møtesenter

KartKronprinsens gate 17, Oslo

Ingeniørenes Hus Møtesenter som ligger ved Nationaltheatret i Oslo sentrum tilbyr selskapslokaler for inntil 200 gjester. Salen har universell utforming, teknisk utstyr, god ventilasjon og store fellesområder med god takhøyde.

Skal du arrangere firmafest, julebord, kick-off, mottakelse, bryllup eller andre typer selskap med flere enn 50 gjester, hjelper vi deg gjerne med å finne et egnet lokale.

Festsalen

Takhøyden og teglsteinsveggene i vår flotte Festsalen gir en unik og lun atmosfære. Salen har opphøyd scene som kan benyttes til opptredener og direkte utgang til terrasse og større mingleområder. Festsalen har teknisk utstyr integrert. 

Restauranten

Vår restaurant tilbyr bespisning for inntil 180 deltagere. Mikrofon og anlegg til avspilling av bakgrunnsmusikk er Inkludert ved leie av restauranten.

Servering

Ingeniørenes Hus Møtesenter er kjent for sitt meget gode kjøkken med nydelig hjemmelaget mat. Vi tilbyr alt fra enkle gryteretter til 3-retters selskapsmiddager med gode viner til.

Vår selskapsmeny inkluderer oppdekking med hvite duker og levende lys, for å gi arrangementet «det lille ekstra» kan vi tilby leie av rød løper, lyslykter og stemningsbelysning.

Ingeniørenes Hus Møtesenter har serverings- og skjenkebevilling. Det er derfor ikke tillat med medbrakt mat og drikke.

Ingeniørenes Hus Møtesenter er en del av Compass Group sin kurs- og konferanseavdeling. Vi driver tre konferansesentre i Oslo:

Ingeniørenes Hus Møtesenter

Christiania Qvartalet Møtesenter

Holberg Terrasse Kurs- & konferansesenter

 

Våre konferansesentre har hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere som vet hva som skal til for å gjennomføre et vellykket arrangement. Ta kontakt med oss for gode råd og veiledning.

Kapasitet

Maks 200 sittende gjester
Maks 500 stående gjester

Fasiliteter

Restaurant
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Mobil Bar
Prosjektor
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel