Lagre i favoritter

Herregårdskroen

Fra 20 til 400 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Herregårdskroen

KartFrognerveien 67, Oslo
Facebook
Instagram

I hjertet av Frogner finner du Herregårdskroen midt i Frognerparken. En unik uterestaurant i byens grønne lunge. Vi har fasiliteter både inne og uke, fra privat chambre separée med 10 personer, til utendørs bevertning for 400 personer. 

Herregårdskroen åpnet den 7. Mai 1960, rett bak Frognerparken Café, i samme bygg som det som i dag er Oslo Bymuseum, Frogner Hovedgård. Midt i Frognerparken var den et pustehull fra by­ens kjerne, vakkert omkranset av Vigelandsparken, store trær og Frognerdammen, med fantastisk utsikt oppover mot Holmenkollåsen.

Herregårdskroen holder åpent i sommersesongen god mat og drikke. Kjøkkenet er totalrenovert og dyktige kokker regjerer nå der inne. Dette har gjort at Herregårdskroen igjen er blitt en av de mest besøkte uteserveringene på Oslo vest, hvor man kan spise god mat, eller ta ett glass vin, mens man nyter sommeren og Frognerparken!

Herregårdskroen passer perfekt for tilstedninger av alle slag. Vi har fasiliteter både inne og uke, fra privat chambre separée med 10 personer, til utendørs bevertning for 400 personer.

Larsstua:

Vil du ha et unikt sted for ditt neste arrangement? Oppdag Larsstua, tidligere kjent som Larssæterstuen, en sjarmerende gulmalt stue med buevinduer og en rik historie. Denne stuen ble en gang kalt hjem av Lars Ihle, en vinhandler som la sin signatur på stedets historie.

Opprinnelig plassert i Fridtjof Nansens vei 9 på Majorstuen, ble Larsstua solgt til den kjente kunstneren Peder Balke og senere omdøpt til Balkestuen. Men i 1960, da byens skyline begynte å endre seg, ble denne historiske skatten flyttet til Frogner Hovedgård for å bli en integrert del av Herregårdskroen, noe som tilførte en ekstra dose sjarm og historie til restauranten.

Omgitt av Frognerparkens ro og skjønnhet, tilbyr Larsstua en fantastisk utsikt mot Holmenkollåsen og ligger rett ved siden av den kjente Frognerparken Cafe og det nåværende Oslo Bymuseum. Med Vigelandsparken, majestetiske trær og Frognerdammen som dine nærmeste naboer, vil gjestene dine bli forelsket i atmosfæren. Tenk deg å feire med dine kjære mens du nyter utsikten fra Larsstua. Det intime rommet har plass til inntil 28 gjester.

Kapasitet

Maks 250 sittende gjester
Maks 400 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Parkering mot betaling
Restaurant
Skjenkebevilling
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel