Lagre i favoritter

Gjestestuene på Norsk Folkemuseum

Fra 20 til 120 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Gjestestuene på Norsk Folkemuseum

KartStrømsborgveien 2, Oslo
Facebook
Instagram

Inviter til fest og selskap i historiske og idylliske omgivelser på Bygdøy. På Gjestestuene arrangeres selskaper og møter for alt mellom 20 og 120 gjester.

Gjestestuene selskapslokaler passer perfekt til å feire livets små og store begivenheter. Gjestestuene er en del av Norsk Folkemuseum og ligger vakkert til på Bygdøy i Oslo, med utsikt over vakre historiske tun og en ekte stavkirke fra 1200-tallet som nærmeste nabo. Selskapslokalene passer perfekt til bryllup og konfirmasjon, møter og kick-off, sommerfester og julebord. På Gjestestuene er det åpent hele året med unntak av juli måned. Du kan leie hele huset eller bare enkelte rom.

Lokaler til sommerfest Gjestestuene passer perfekt til sommerfest.
Små og store bedrifter feirer årets lyse dager i grønne omgivelser hos oss. Med vakre uteområder og store vinduer, samt flott uteplass til mingling blir sommerfesten uforglemmelig. Det er spesielt populært å servere en god grillmeny til sommeravslutningen. Ofte står kokkene da og griller ferdig kveldens festmåltid mens gjestene nyter noe kaldt og boblende i glasset ute på gårdsplassen før maten.

Gjestestuene bryllupslokaler er populære til bryllup fra tidlig vår til sen høst.

Vi lover: Du finner ikke mer romantiske omgivelser i hele Oslo!
Med et topptrent kokke- og serveringsteam fra TG Selskapsmat med på laget, får du nettopp det bryllupet du drømmer om. Det tilbys en fullpakkeløsning med alt av vask og rigg, borddekking og servering av mat og drikke i bryllupslokalene. TG Selskapsmat leverer kulinariske opplevelser og et stort utvalg bryllupsmenyer som gjør at du kan sette sammen en løsning som passer for nettopp deres bryllup. De fantastiske uteområdene på Gjestestuene er noe av det gjestene liker best sommerstid – ingenting er bedre enn en hyggelig velkomst ute mens solen skinner. På gårdsplassen har vi utemøbler, flaggstang og champagnepaviljong.
Vil du feire vinterbryllup er det koselig med fyr i de store peisene på Gjestestuene.

Møtelokaler Gjestestuene tilbyr annerledes møtelokaler i Oslo til kurs, møter og konferanser.
Om sommeren benyttes uteområdene flittig, både til møtepauser og som hyggelig minglested med forretningsforbindelser og kollegaer. Vinterstid kan det tennes i de åpne peisene for å skape ekstra hygge rundt møtedagen. Omgivelsene innbyr til dialog, reflekterte samtaler og strategisk tenkning, heller enn møtedager i full fart med altfor stor agenda. Til grupper på mellom 20 – 40 deltagere tilbys det leie av møtelokalene Folkestuen og Østerdalsstua. Til større grupper med opptil 120 deltakere kan hele huset med plenumsal i andre etasje leies. Godt møte-teknisk utstyr er inkludert i leieprisen. Konferansemiddag På Gjestestuene arrangeres det ofte konferansemiddager.

Etter en lang møtedag i en av byens konferansesentre, vil en middag på Gjestestuene oppleves som et velkomment avbrekk i vakre omgivelser. Beliggenhet på Bygdøy gjør oss til et supert alternativ der gruppen ikke trenger reise ut av byen for å oppleve landlig beliggenhet i historiske omgivelser.

Det er plass til 120 – 130 gjester i Festsalen. I tillegg er det flere hyggelige stuer og mingle i vinterstid. Sommerstid benyttes den trivelige gårdsplassen mye til servering av velkomstdrink før konferansemiddagen.

Lokaler til julebord
Gjestestuene arrangerer festlige julebord og nyttårsbord i sine selskapslokaler fra november og helt ut januar måned. Den spesielle høytidsstemningen fornemmer du så fort du setter foten innenfor døren. Vi lager julearrangementer både på dagtid og kveldstid. Kanskje passer det best med en julelunsj for ditt firma? Eller kanskje drar dere strikken helt ut med stor middag og proff underholdning? Uansett hvordan jule- og nyttårstiden markeres kan vi hjelpe dere å skape flotte rammer rundt feiringen. 

Velkommen til Gjestestuene på Norsk Folkemuseum!

Kapasitet

Maks 120 sittende gjester
Maks 120 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Dansegulv
Heis
Internett
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Parkering (gratis)
Prosjektor
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel