Lagre i favoritter

Furuholmen Selskapslokale

Opptil 100 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Furuholmen Selskapslokale

KartFritjof Nansens vei 17-19, Oslo

Lokalene på beste Oslos beste vestkant er helt nye i 2021 og er elegant og flott. Med åpent kjøkken er det mulig å se kokkene lage mat før den skal nytes. Passer for alle type selskap.

VI KAN TA ALLE TYPER SELSKAPER OG EVENTER

Lokalene passer til enhver anledning. Her får dere personlig oppfølging fra A til Å. Det er mulig å gjøre endringer på bordplasseringer tilpasset selskapet som skal holdes.

VI HAR GOD ERFARING MED FIRMAFESTER OG VI KAN LEVERE TIL STØRRE OG MINDRE GRUPPER.

Les gjerne mer om maten under - vi har satt opp populære menyer til firmafesten og gjør alt fra a-til å slik at du kan overlate alt fra matlaging og gjennomføring til oss. Vi vil være der hele veien til mål, slik at du får et uforglemmelig arrangement!

TA SOMMERFESTEN HOS OSS MED NYE OG FRESHE LOKALER!

På samme måte som med jula er sommeren da vi tenker at det passer med en real fest. Det er da man skal klappe seg selv på skulderen for en god jobb. På sommerfesten skal alle slappe av i hyggelig lag. Organiseringen av festen hjelper vi gjerne til med.

LOKALENE PASSER UTMERKET TIL ÅRETS BURSDAGSFEST!

Siden lokalene er store og oversiktlige ser man fint alle ved taler. I tillegg er det veldig fin akustikk for både taler og musikk. Vi rydder gjerne gulvet for dans og moro etter middagen.

REALMAT STÅR FOR MATLAGINGEN.

‍Vi er stolte av 5 av 5 stjerner på Google og Facebook. Våre kokker har erfaring fra respekterte restauranter i Oslo. Gourmetmat er vår spesialitet.

 

Kapasitet

Maks 100 sittende gjester
Maks 200 stående gjester

Fasiliteter

Bar
Alkoholservering
Barnevogn tillatt i lokale
Dansegulv
Internett
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Parkering mot betaling
Restaurant

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel