Lagre i favoritter

Fra 10 til 100 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Cultivate Food Myrens

KartSandakerveien 24 C, Oslo

Koselig og fleksibelt lokale perfekt til de fleste anledninger. Vi kan dekke til 50 personer, og serverer fantastisk plantebasert mat og drikke. Ønsker du et bærekraftig arrangement, så er dette stedet for deg. 

Cultivate Food KitchenLab Myrens tilbyr et koselig, fleksibelt og rimelig selskapslokale som kan brukes til en rekke anledninger. Cultivate Food er en kjede med plantebaserte spisesteder, så hos oss vil du få servert den aller beste plantebaserte maten og drikken. Vi har stort fokus på å bruke mest mulig økologiske råvarer i våre retter og i sesong får vi levert råvarer direkte fra vår økologiske gård på Jevnaker. Et smilende personale serverer fargerik, smaksrik og bærekraftig mat. Vi tar godt vare på deg og dine gjester.

Lokalet ligger i et rolig område hvor du og dine gjester uforstyrret kan kose dere og ha fokus på anledningen dere er samlet for. Vi har stor uteservering som brukes eksklusivt av de som leier lokalet.

Vi kan servere 3 retters meny eller en herlig buffet av plantebaserte retter. Buffet kan være å anbefale dersom flere av gjester ikke er så godt kjent med plantebasert mat og gjerne vil smake på litt ulike retter. Vi har skjenkebevilling og et godt vinkart som tilbys til gode priser.

Kapasitet

Maks 50 sittende gjester
Maks 100 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Dansegulv
Husdyr tillatt
Internett
Lerret og projektor
Matservering
Parkering mot betaling
Prosjektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel