Lagre i favoritter

Bun´s

Fra 4 til 150 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Bun´s

KartSørengkaia 71, Oslo
Facebook
Instagram

Bun's er ideelt plassert ved Sørengkaia og gir deg en flott opplevelse i et avslappende miljø. Vårt åpne uteserveringsområde er perfekt for sommeren, mens vår året-rundt tex-mex og burgermeny frister smaksløkene. Nyt god stemning og deilige måltider i vår avslappede atmosfære. Vi har også varmelamper og en koselig vinterhage for kjøligere dager. Bun's er det ideelle stedet for private fester, arrangementer, bursdager, firmafester og uformelle møter. Velkommen til Bun's for uforglemmelige øyeblikk ved vannkanten!

Vår erfarne arrangementsleder tilpasser ditt arrangement etter dine ønsker og behov. Vårt lokale er svært fleksibelt og kan tilpasses ulike formål. Vi tilbyr også teknisk utstyr som skjermer og lyd-/PA-systemer.

Lukket arrangement: Vi reserverer hele lokalet for ditt arrangement, inkludert private bursdager, fester og andre events.
Mat og drikke: Vår imponerende bar tilbyr et bredt utvalg og har alle nødvendige rettigheter. Hvis du ønsker mat, er vi mer enn villige til å hjelpe med det også. Vår allerede spennende tex-mex-meny og byens beste gourmetburgere står til din disposisjon. Vi tilbyr også skreddersydde selskapspakker.
Vårt lokale er ideelt for bursdager, kick-off med kollegaene, julebord og andre typer arrangementer.

Cocktails som velkomstdrink: Selvfølgelig, som en ekspert på cocktailer, ønsker vi å ønske gjestene dine velkommen med en spesiallaget velkomstdrink. Du har tilgang til baren fra åpningstiden og kan fortsette festen til stengetid. Etter avtale kan vi holde baren åpen utover stengetid.

Aktiviteter: Ønsker du å legge til en ekstra aktivitet for utdrikningslaget eller kanskje planlegger du en teambuilding-økt med jobben? Bun's tilbyr også en rekke aktiviteter som enkelt kan kombineres med seminarer og/eller middager. Vi skreddersyr opplegget for deg og planlegger dagen i samarbeid med deg. Vi tilbyr også lunsj og snacks for pausene. Avslutt en produktiv dag med middag og fest.
Vi ser frem til å høre fra deg og bidra til å gjøre ditt neste arrangement til en suksess! Vårt dedikerte team har bred erfaring innen arrangementer og konferanser, og vi er klare til å hjelpe deg med å tilpasse underholdning, faglig innhold, dekorasjoner og mer for å gjøre ditt arrangement helt unikt.

Kapasitet

Maks 70 sittende gjester
Maks 150 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Parkering mot betaling
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel