Lagre i favoritter

Bun´s

Fra 4 til 150 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Bun´s

KartSørengkaia 71, Oslo
Facebook
Instagram

Bun´s har en prima plassering midt i ettermiddagssolen på Sørengkaia. Her kan du kose deg med stor uteservering på sommerhalvåret, en fristende gourmet burger meny året rundt, og selvfølgelig god stemning, musikk, og beach partys på sommeren! Lokalet har en rolig og avslappet atmosfære, og tilbyr et velkomment avbrekk fra en hektisk hverdag. Uhøytidelig og uformelt lokalet som tilpasser seg enhver anledning! Lokalet er perfekt til private fester, eventer, bursdager, Afterwork, firmafester, et annerledes møte m.m.  

Våre dyktige prosjektleder skreddersyr ditt event etter dine ønsker og behov. Lokalet er fleksibelt og har flere bruksområder. Vi har teknisk utstyr som skjermer, lyd/PA-anlegg osv.

Lukket arrangement
Vi lukker hele lokalet til deg og ditt event. Dette gjelder også private bursdager, fester, og andre eventer.

Mat/drikke
En flott bar med godt utvalg og alle rettigheter.
Dersom du ønsker mat hjelper vi selvsagt til med det også. VI er kjent ofr å  ha byens beste burgere! Vi tilbyr også skreddersydde selskapspakker.

Lokalet passer derfor perfekt for deg som skal arrangere bursdag, kick off med jobben, julebord eller andre type arrangementer.

Cocktails som velkomstdrink
En bar er naturligvis god på cocktails. Ønsk gjestene velkommen med en egenkomponert velkomstdrink. Dere får tilgang til bar fra kl. 22.00 og kan fortsette festen helt til stengetid. 

Intimt lokale til julebord
Den dempede belysningen skaper en hyggelig atmosfære til julebordet. Inviter til et skikkelig vennejulebord, eller arranger julebord for bedriften på Bun´s. Hva med en juleinspirert cocktail før dere setter dere til bords? 

Aktiviteter?
Vil du ha en aktivitet til utdrikningslaget? Eller kanskje jobben skal ha litt teambuilding? Bun´s tilbyr også aktiviteter som fint kan kombineres med seminar og/eller middag. Vi skreddersyr sammen opplegget og planlegger dagen. Det er også mulig å bestille lunsj og pausesnacks. Avslutt fagdagen med middag og fest.

Vi gleder oss til å høre fra deg og bistå deg med ditt neste event!

Vi ønsker å møte dine behov - og skreddersyr gjerne egne pakker til deg og ditt arrangement. Vårt team stiller med fagkompetanse innen event- og konferanseavvikling og bidrar gjerne i den kreative prosessen med tilpasning av underholdning, faglig innhold, dekor med mer for å gjøre ditt arrangement fullkomment.

Kapasitet

Maks 70 sittende gjester
Maks 150 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Parkering mot betaling
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel