Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Åpen Scene

Badstugata 2, Oslo

Opptil 300 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Åpen Scene

FLOTTE SELSKAPSLOKALER I OSLO SENTRUM

Åpen Scene tilbyr kule, urbane lokaler sentralt i Torggt. Skal du ha sommerfest, et kick-off, julebord, bursdag, bryllup eller andre typer av festligheter, har vi det perfekte selskapslokalet. Stedet er også meget godt egnet til kurs og konferanse. Vi har topp kvalitet på lyd- og lysutstyr, konferanseutrustning og alt til bespisning. Kort sagt, alt på et sted.

Åpen Scene ligger i det gamle erverdige Torggata Bad, i hjertet av Oslo sentrum. Ta kontakt så vil vårt dedikerte team sikre deg et vellykket arrangement!

LOKALET

Det perfekte stedet for et vellykket arrangement. Åpen Scene ligger i 4. etasje i gamle erverdige Torggata Bad. Stedet ble pusset opp i 2016 og fremstår i dag som et moderne og fleksibelt eventlokale. Ved enkle grep kan man gjøre om et konferanseoppsett til et flott festlokale. Størrelsen på rommene kan lett justeres, slik at man får den riktige atmosfæren for en vellykket fest.

OMRÅDET

Området rundt Arbeiderplassen og Torgata har fått en kraftig ansiktsløfting. Dette har nå blitt et av Oslos mest trendy steder, med mange spennede restauranter og utesteder. Det er kun noen minutters gange til Jernbanetorget og annen kollektivtransport.

SAL 1

Langbord 160 personer
Rundbord 90 personer
Fest 200 personer
Kino 150 personer

SAL 2

Langbord 140 personer
Rundbord 90 personer
Fest 230 personer
Kino 120 personer

TAKTERRASSE

Vi har egen takterrasse på 40m2. Det er kun adgang til terrassen fra Åpen Scene sitt lokale.

ANDRE FASILITETER

Lokalet har diverse ekstrautstyr som scene, serveringsbord og stoler, varmeskap, pluss diverse utstyr til konserter, kurs och konferanse. Åpen Scene har full skjenkebevilgning for alkohol frem til 03:00.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 300 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Åpen Scene tar kontakt med deg så snart som mulig