For å forbedre og tilpasse din opplevelse av våre digitale tjenester benytter vi cookies. Om du velger å gå videre på denne websiden godkjenner du bruken av cookies. Les mere

X

Fossekallen restaurant & konferansesenter

Vollsveien 13, Lysaker

Opptil 200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Fossekallen restaurant & konferansesenter

Idylliske og avslappende omgivelser

Innerst i Granfos Næringspark, rett ved Oslo områdets mest imponerende fossefall – Faabro fossen – finner du Fossekallen Restaurant. Restauranten er plassert i en eldre, nyrestaurert fabrikkbygning full av karakter og sjarm, rett nede ved elvebredden med store panoramavinduer. Vegg i vegg ligger konferansesenteret i en helt spesiell, lys og trivelig ”lysgård” omgitt av en liten bekk med fisk og store, grønne planter.

Selskapsmiddag

Enten du skal feire 50 årsdag, 70 årsdag eller annet å feire, er våre lokaler det rette valg. Vi har lang erfaring med alle slags selskaper, uansett størrelse, og vet hvor viktig en slik dag er for veldig mange. Derfor legger vi alle krefter på å gjøre opplevelsen i våre lokaler minneverdige – både med hensyn til mat og service.

Firmafest

Når alle på jobben skal samles og titler legges til siden er det viktig at også lokalene er riktige. Med dansegulv og bar på mezzaninen og middag i stemningsfylte lokaler, er forusetningene for en vellykket fest de aller beste.

Bryllup

I over 15 år har vi kunnet tilby populære bryllupslokaler. Bespisningen foregår i vår intime peisestue og kaffen inntas på mezzaninen med dansegulv og bar.

Våre loker gir de beste forusetninger for en minneverdig aften, både for det lykkelige paret og for deres gjester. Brudeparets ønsker og drømmer for hvordan den spesielle dagen skal feires, ønsker vi å imøtekomme så langt som overhodet mulig. Har dere spesielle ønsker for den store dagen er det bare å kontakte oss.

Julebord

Med eget buffetrom er våre lokaler det perfekte valg for årets julebord. Når alle på jobben skal samles og titler legges til siden er det viktig at også lokalene er riktige. Med dansegulv og bar på mezzaninen og middag i stemningsfylte lokaler, er forusetningene for en vellykket fest de aller beste.

Selvfølgelig serverer vi ekte norsk julemat tilberedt med stor omsorg, og det er ingen skam å gå flere ganger for å forsyne seg av lekkerhetene.

 

Kapasitet
Maks 120 sittende gjester
Maks 200 stående gjester
Fasiliteter
Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Bartender inkludert
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Mobil Bar
Parkering (gratis)
Prosjektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde
Anledninger
Lokaltype
Beliggenhet

Send forespørsel

Lokalet tar maks 200 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Fossekallen restaurant & konferansesenter tar kontakt med deg så snart som mulig