Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Tryvannstua og Lavo i Oslo Vinterpark

Tryvannsvein 64, Oslo

Fra 20 til 200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Tryvannstua og Lavo i Oslo Vinterpark

Hvorfor ikke invitere til en opplevelse utenom det vanlige med et stemningsfullt måltid eller et foredrag tett på naturen? I våre lavvoer kan vi tilpasse opplevelsen til ditt behov - enten du vil ha oppdekning med hvite duker og 3-retters, eller en enklere variant ute i det fri.

Vi skreddersyr opplevelsen etter deres behov. Mat med hjertet Vi har satt sammen en meny med et bredt utvalg fra våre kokkevenner. Her finner du fristelser som passer godt til stemningsfylte måltider. Du er selvsagt hjertelig velkommen til å komme med ønsker og innspill.

Lavvo og utstyr

Vår lavvo i Familieområdet er nyoppusset og utvidet, og har nå enda bedre kapasitet! Som basis er våre lavvoer utstyrt med bord og benker, varme ved behov, bar og avsatt plass til matlaging. Denne passer for grupper fra 30 til 150 personer. Trenger du musikkanlegg, trubadur, dj eller en gitar har vi selvsagt dette på lager! Lavvoene passer som samlingspunkt for alt av fester, bedriftsarrangement, idrettslag eller bursdager.

Send forespørsel

Lokalet tar min. 20 og maks 200 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Tryvannstua og Lavo i Oslo Vinterpark tar kontakt med deg så snart som mulig