Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Solstua

Thorleif Haugs vei 14, Oslo

Opptil 80 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Solstua

Utleievilla for representasjon, selskaper, bryllup ogovernatting. 80 gjester til bords.

Solstua ble bygget som jaktvilla for Sam Eyde i 1905. Eiendommen ligger i skogen øverst i Voksenkollen med vakker utsikt over byen. I 1916 kjøpte fabrikkeier Halvor Schou stedet og lot arkitekt Arnstein Arneberg innrede stuene. Solstua fremstår i dag uforandret fra denne tiden, og leies ut ubetjent til selskaper, representasjon, bryllup, kurs, konferanser og overnatting.

Leietaker sørger selv for mat, drikke og servering. Stedet er komplett utstyrt for opp til 80 gjester. 6 - 8 soveværelserstår til disposisjon med 12 - 15 sengeplasser.

Solstua har 5 stuer, som alle er innredet av Arnstein Arneberg. I tillegg disponerer man det lille tømmerhuset Hallingstua, som ofte benyttes til servering av aperetiff før maten.


Spisestuen

10 - 80 gjester til bords (maks 80)Kan benyttes til dans etter maten. Rommets interiør ble hentet fra et engelsk gods i 1916, dette gjelder både gulv, vegger, tak og peis.


Gobelinsalen

30 - 40 gjester til bords. Stor døråpning mot spisesalen gir kontakt mellom gjestene i de to rommene hvis man velger å dekke bord i begge rom.Salen er dekorert med franske antikke gobeliner, og et antikt gullmøblement som tilbørte prins Heinrich, bror av keiser Wilhelm II.


Mellomstuen

Benyttes som ”minglerom” og servering av kaffe /avec og longdrinks etter maten. Egner seg også til dans.Kan evt. benyttes som spisestue for ca. 20 gjester.


Peisestuen

Typisk norsk tømmerinnredning med stor peis og messinglysekrone av samme type som hang i det opprinnelige Holmenkollen kapell.Kaffebord til 25 gjester.


Hagestuen

Utsiktsstue med store vinduer.Kaffebord til 15 gjester.Kan også benyttes som spisestue til 20 gjester


Hallingstua

Bygningen er fra 1740 og består av to små soveværelser og stort hovedrom med peis og langbord. Rommet er vakkert dekorert, og egner seg til servering av aperitiff, eller til typisk norske opplevelser med spekemat, rømmegrøt, øl og dram. Unik bygning med enkel standard, og trekkfullt om vinteren.


Kjøkken

Kjøkkenet er enkelt, men velutstyrt.Storhusholdnings-oppvaskmaskin og kraftig komfyr.Duker, servietter, tallerkener, bestikk, glass m.m. til 80 gjester. Stearinlys, fakler, ved, såpeartikler, toalettpapir m.m. finnes i rikelige mengder på stedet.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 80 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Solstua tar kontakt med deg så snart som mulig