Lagre i favoritter

Nordre Utne gård

Fra 1 til 70 gjester

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Nordre Utne gård

KartHøyåsveien 11, Rygge
Facebook
Instagram

Nordre Utne Gård har et selskaps- og møtelokale med sentral beliggenhet i Rygge 45 min kjøretur sør for Oslo. Låven kan romme opptil 70 personer (avhengig av type arrangement) og har en hyggelig atmosfære for bryllup, konfirmasjoner, minnesamvær, jubileum, kurs - og konferanser.

Låven kan romme opptil 70 personer (avhengig av type arrangement) og har en hyggelig atmosfære for bryllup, konfirmasjoner, minnesamvær, jubileum, kurs - og konferanser. 

Kjøkkenet er godt utstyrt med dekketøy, kjøleskap, komfyr, stekeovn og oppvaskmaskin for storkjøkken. Kjøkkenet er egnet til enkel tilberedning med induksjonskomfyr og diverse kjøkkenutsyr, eller bestille catering og legge opp for servering.Kjøkkenet har moderne innredning med solide benkeplater og flere serveringsbord på hjul.

Vi har kaffetraktere som raskt trakter kaffe med tilhørende termokanner, i tillegg til vannkoker.Kjøkkenet ligger i første etasje og skjermet fra selve selskapslokalet og i tilknykning til selskapslokalet har vi et eget kjølerom som er velegnet for større mengder med drikkevarer og kaker, samt en bar.Leietaker står fritt til å velge cateringselskap, men vi kan anbefale Gastronomisten til alle slags selskap og kurs. De kjenner vårt kjøkken og tilpasser menyer etter deres ønske.  

Vi har også projektor hvis dere vil vise bilde/film/datamaskin og lydanlegg for musikk, samt trådløst internett.

Kapasitet

Maks 70 sittende gjester
Maks 100 stående gjester

Fasiliteter

Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Parkering (gratis)
Stoler og bord
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel