Lagre i favoritter

Gamle Moss bryggeri - Møllebyen

Fra 20 til 350 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Gamle Moss bryggeri - Møllebyen

KartHenrich Gerners gate 8, Moss
Facebook

I vårt helt nye lokale ved elva i Møllebyen i Moss vil vi hjelpe dere med å få et perfekt arrangement. Våre erfarne og flinke ansatte vil hjelpe til med planlegging, gjennomføring og alt som skal til for å ta imot alt fra 20 til 350 personer.

Lokalet er ett av Østfolds mest unike og attraktive eventlokaler, som passer ypperlig til konferanser, selskaper, bryllup, teambuilding, jubileum, konfirmasjon, minnestund, kickoff eller firmafest. Lokalet kan leies som det står, eller vi vil kunne gjennomføre hele arrangementet og tilby alt av mat, drikke, underholdning og sosiale aktiviteter. Uansett vil våre dyktige prosjektledere, som har lang erfaring med alle typer events, kunne bistå dere med alt fra matbestilling til plassering av bord og stoler. 

Plassering
Lokalet er sentralt plassert i hjertet av Moss, i Gamle Moss bryggeri, bare 35 minutter kjøretur sør for Oslo. For de som ønsker å benytte tog er det ikke mer enn en 10 minutters gåtur fra Moss stasjon.

Underholdning/Aktiviteter
Lokalet er stort og romslig, og har en egen sal med mulighet for scene og dansegulv dersom man ønsker å leie underholdning. Evasion har drevet med teambuildingsaktiviteter i 15 år, og tilbyr også en rekke tilpassede aktiviteter som underholdning for deres arrangement.

Kjøkken
Vi tilbyr et helt nytt godt utstyrt arretningskjøkken, med fullt servise, kjøleskap, damp-/konveksjonsovn, stekeplate og oppvaskmaskin for storkjøkken. Kjøkkenet har moderne innredning og flere serveringsbord på hjul. Vi har kaffetraktere som raskt trakter kaffe med tilhørende termokanner, i tillegg til vannkoker.  

Teknisk utstyr
Lokalet er utstyrt med 3 lerret med helt nye moderne laserprosjektorer, samt trådløst internett. Perfekt for presentasjoner eller bilde- og videoeksponering på de ulike skjermene/lerretene rundt omkring i lokalet. Det trådløse nettet er 100 mbit/s, men kan enkelt oppgraderes til 1000 mbit/s hvis det er behov for dette. Lokalet har et lyd- og lyssystem som kan tilpasses forskjellige arrangement, og en erfaren lys/lydtekniker vil kunne bistå dere med hva det er behov for.

Overnattingsmulighet
I midten av 2023 åpner Hotel Riviera, bare 100 meter unna lokalet, perfekt for alle som skal bli over natten i Moss.

Kapasitet

Maks 250 sittende gjester
Maks 350 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Parkering (gratis)
Parkering mot betaling
Prosjektor
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel