Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Thorbjørnrud Hotel AS

Sagveien 8, Jevnaker

Opptil 140 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Thorbjørnrud Hotel AS

Thorbjørnrud Hotell serverer alle sine selskaper i vår hovedbygning, den tidligere Direktørboligen til Hadeland Glassverk som ble oppført mot slutten av 1800-tallet. Her har dere utsikt til hagen og en herskapelig atmosfære rundt måltidet.

Thorbjørnrud er et uttalt mathotell. For oss betyr det at den viktigste ekstraverdien for gjestene våre, er maten og det vi kan tilby av unike og lokale matopplevelser. Vi er selvforsynte med kjøtt fra vår egen gård, og lager egne pølser, skinker og pateer. Fra gården får vi også melk til inhouseysteriet vårt her på hotellet. Her lager vi flere typer oster og meieriprodukter til hotellrestauranten. Vår stolthet er Norges eneste cheddar som ble tildelt Spesialitet-merket i 2017.

På gården vår har vi også egne skravlehøner som forsyner hotellet med egg, og hotelldirektør Kjetil brygger vårt eget øl her på hotellet. Ned mot Randsfjorden ligger også vår frodige hotellhage, som forsyner oss med grønnsaker, prydblomster, frukt og bær.

Thorbjørnrud egner seg utmerket til alle typer selskaper som bryllup, konfirmasjon, julemiddag og andre markeringer. 

Send forespørsel

Lokalet tar maks 140 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Thorbjørnrud Hotel AS tar kontakt med deg så snart som mulig